Ett första inlägg, måndag och en stickling

Starten på en ny vecka, en ny årstid och ett nytt läsår ropade efter en förändring. Har länge tänkt att jag velat börja blogga och nu var det dax att ta tag i saker och ting. Kameran har bara legat och dammat på sistone så det var hög tid att jag tog fram den igen, för fota är något jag tycker är väldigt roligt. Hösten får mig alltid att känna att jag vill vara produktiv, gå tillbaka till rutiner och hitta nya.

Har även börjat mitt sista år på högskolan, vilket känns väldigt bra. Ser fram emot att plugga ett år till samtidigt som det är skönt att det just är sista året. Nu i början av terminen börjar jag nästan klockan 13 eller 15 varje dag så nu gäller det att sätta upp ett bra schema så att man kommer upp på mornarna och får saker gjort innan skolan börjar.

Min fina elefantöra som jag i början fick kämpa med då den inte trivdes i sin kruka och inte heller på hyllan där den tidigare stod. Men vad mycket ett kruk- och platsbyte kan göra! Nu trivs den som fisken i vattnet och ett första litet skott har tittat fram. Jag håller nu tummarna för att den ska växa sig stor och stark så att jag kan ta en stickling och plantera om den.

Gillar

Kommentarer