Header

Vi är bättre än vad ni alla någonsin kommer kunna bli, säger det bara.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livet är kaos just nu. Vill flytta till ett annat land,  chilla galet och ta allt som det kommer.

Likes

Comments

Är på dåligt humör och omotiverad, gillar dessutom inte torsdagar. Känns skönt att vi idag får lov, det är precis vad jag behöver. Under lovet ska jag glida ner för en backe med mina nya skidor. Fan vad jag längtat efter att få åka skidor. Finns ingen bättre känsla. Resten av lovet ska jag koppla av och inte tänka på skolan och andra ångestfyllda skit grejer. 

Likes

Comments

"Är full med trubbel i mitt blod" sjunger Veronica i sin nya låt "Den första är alltid gratis". Som jag för övrigt tycker är mycket bra. Ser fram emot hennes nya album väldans mycket. Det är på tiden att hon släpper något nytt ny, tycker jag.  Men jag väntar gärna lite till, alla hennes andra album spelar jag fortfarande om och om igen. Jag tröttnar aldrig. Det tycker jag är så fint med hennes musik, att jag kan lyssna på alla låtarna tusen gånger utan att tröttna. 

Likes

Comments

Igår hade vi nationella i svenska, vilket gick bra. Jag blev klar vid 20 över elva och då drog jag och Gustaf in till stan där vi mötte upp några andra kompisar. Vi åt lunch och sedan gick vi runt i stan. Vi gick till strömmen där vi satt och njöt av solen.

Det känns bra att solen börjar titta fram allt mer ofta nu. Dock ska det snöa nästa vecka, vilket suger. Varför har Sverige aprilväder året om?

Likes

Comments

Jag mår relativt bra. Jag har i vilket fall flyt i mitt liv. Får godkänt på prov jag inte pluggat till pågrund av den lilla ork jag har, lyckas få nya och därmed bättre tider till viktiga saker och löser allting på ett eller annat sätt. Det gör mig glad. 

Likes

Comments

Denna ampel gjorde jag på slöjden. Jag förvånades över hur enkelt det var! Det ända man behöver är ett makramegarn i valfri och en sax. Jag hittade en video på youtube och utgick ifrån den. Ska göra några fler av dessa i olika storlekar och därefter gjuta krukor till. 

Likes

Comments

Hade hiphop tävling i Katrineholm i lördags. Det gick inte alls bra, ingen bra placering och det kändes sådär.

Likes

Comments

​Idag har vi vart i Stockholm då jag fyllde år igår och därmed hade pengar till att shoppa. Vi besökte först Mall of Scandinavia, vilket jag personligen tyckte sög. Därför åkte vi in till stan istället. Hittade endast en tröja, en topp och en liten väska. Men det är som vanligt, när man väl har pengar hittar man aldrig något. 

Likes

Comments