hör och häpna. igår när väckarklockan ringde 06.00 så kunde jag andas?? någon måste ha hört mina böner om att förkylningen skulle ge med sej och äntligen så känns det bättre.

kickade igång söndagen med 10 timmar på jobbet, sen kunde jag inte hålla mej ifrån gymmet något mer hehe. så det fick bli 5km på bandet sen köttade jag benen litegrann. energinivån var inte tokhög efter en arbetshelg meeen fy vad kul det var att träna lite.. kvällen spenderades i soffan med tommy framför en ny serie som vi börjat se och vi båda två hade somnat innan 22.30.

Gillar

Kommentarer

i helgen är det jobb som gäller. hann dock med en finmiddag med tommys jobb på verandan igår och det smakade magi. svampsoppa till förrätt och älg till varmrätt, mmmhm...

söndag idag och endast åtta timmar kvar till hemgång he-he, sen ska det söndagsmysas hemma med familjen.
/

är förresten så trött på denna förkylning. har kunnat springa noll gånger denna vecka och det ger mej lite ångest. min kondis blir snabbt sämre om jag inte underhåller den så nästa vecka när jag (förmodligen) är på banan igen så kommer det bli tufft. orrelevant men ville ba gnälla lite 🙃 saknar att springa... och träna.. men snart så!

Gillar

Kommentarer

jag älskar älskar älskar hösten. fast att vi höll på att frysa ihjäl efter ca 3 timmar så finns det få saker som är så härligt som att vara ute i skogen på hösten. ba älskar't liksåm.

vi hann med en snabbis på stan också innan vi åkte hem till mej för mellis. tokskön fredag! nu kommer snart tommy hem, och vi ska ha middagsgäster, sen åker jag till bellan för myskväll med tjejerna 💛

Gillar

Kommentarer