Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vendela Maxe, hon är verkligen världens bästa vän.
Hon är den ända som förstår och vi har då jävla sjuks minnen. Ingen kommer någonsin komma emellan oss. Vi är som systrar och hon är den absolut finaste och underbare tjejen jag träffat!❤️
Så Jävla glad att jag har henne och ät sjukt taggad tills och tillbringa min sommar med denna underbara tjej❤️
Och alla borde ha en vän som hon. Älskar henne så jävla mycket❤️❤️❤️

Likes

Comments

Jag älskar dom här skorna och min mamma ska köpa dom åt mig är så glad. Dom är as snygga!!
Är helt kär i dom. Vissa kanske tycker dom är fula med glittriga uggs men jag tycker dom är underbara!!!😍😍

Likes

Comments

Igår var jag ute och sprang för det var jätte fint väder. Så jag sprang ungefär 3km sjukt skönt att äntligen kunna springa ute och inte bara på ett band inomhus. Efter jag sprungit gjorde jag olika övningar i 1 timma också. Och det var verkligen as skönt för har inte gymmar sen i måndags. På torsdag ska jag och sola solarium och få lite bränna haha☀️😂 idag ska jag ut och gå i regnet med min lillebror Dennis för han ville inte gå/springa själv och det regnar dock inte nu men har gjort så det är ganska fuktigt ute. Jag tycker det är sjukt tråkigt att springa när det är blött men får för göra det ändå.

Likes

Comments

Helt klart min favorit!!!!😍😍😍

Likes

Comments

Idag i skolan är det en tjej som jobbar med gymnasie info osv osv. Och vi pratar om vad vi vill gå för linje och vad man behöver för betyg osv för att komma in.
Och jag vill gå ekonomi linjen och vill bli advokat eller jurist. Helst vill jag ju gå stylist men asså inte alltid man lyckas med det och måste ju typ tänka så.
Och man tjänar ju skapligt mycket om man är advokat👌 

Likes

Comments

Mitt liv i en burk! Älskar det! Standard frozen yogurt!
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Likes

Comments

Asså den här parfymen luktar så jävla gott! Vill verkligen ha den, tror jag ska köpta den. Men väntar tills dem får in 50 eller 100 ml. Den lukta sjukt gott och faller min smak så bra! Den finns på kicks er som undrar och tycker verkligen ni borde gå in och lukta på den för den luktar sjukt gott😍😍😍😍

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej,
Nu sitter jag på tåget ifrån Liam och är snart i Stockholm, skönt att vara hemma snart ska ta en dusch sen dricka te och kolla Netflix sen ba sova. Är sjukt trött.. Men när jag kommer fram ska jag seriöst springa till starbucks och köpta frappe😜 är sjukt sugen på det asså😂 men jag har tänkt lite, att jag ska börja ta bloggen på allvar, börja blogga dagligen och försöka ta tag i videofyme. För blogga och sånt har ju liksom alltid varit ett stort intresse för mig. Så ska försöker blogga minst 2 gånger per dag ibland 1 om jag har en stressig dag. För jag tycker att blogga är sjukt avkopplande, eftersom man får skriva av sig om man har några bekymmer eller om man bara vill dela med sig av sin dag. Isåfall får vi väll se om någon vill läsa min blogg också😊 men nu ska jag packa ihop mina saker och snart gå av tåget så vi hörs!

-hadeee, puss💋

Likes

Comments