Sekunden efter spillde jag ut halva på mig...

Sitter nu och pluggar lite då jag har matteprov imorgon. Stannade hemma idag för kände mig lite krasslig och har endast tre lektioner idag varav två av dem är matte och franska där vi bara repeterar inför prov. Pluggar bättre hemma så det kändes ganska givet att jag skulle vara hemma idag, hihi!

Kramis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag och Moa är för tillfället i Norge och åker skidor! Här är lite bilder från idag, bland annat från vår kvällspromenad vi tog i byn vi bor i, älskar de charmiga husen!

Hörs, puss

Likes

Comments

Dålig frukost?

Efter en sen kväll igår med vänner drog jag till Sofies jobb över en frukost. Jag sov hos Izza inatt som bor 5 min ifrån Gelaterian där Sofie jobbar. Hon bjöd på en våffla med fräsch pistageglass, såå gott. Stället är ju också så fint, samtidigt som det är högt i tak och väldigt ljust, så är det en så mysig ambiance. Om ni någon gång har vägarna förbi tycker jag verkligen ni ska prova deras gelato!

Nu sitter jag & väntar på min bror som ska hämta mig. Det blir hem till sängen för att ta igen mina få timmar till sömn, duscha, fräscha till mig och sen kanske lite plugg. Har två inlämningar till söndag (fredag), i ekonomi och samhäll, älska lov.

Puss

Likes

Comments

Att plugga själv på café? Skulle för några veckor sen aldrig sätta mig själv och plugga på ett café, men så ser det ut för tillfället. Har på sistone fått en grej för att sitta kvar i skolan med en kompis eller plugga själv på café. Har märkt att jag får så mycket mer gjort när jag inte pluggar hemma, då jag lätt annars kan hamna i sängen framför en serie istället, medan på café har jag inte den möjligheten. Ska därför sitta här och få lite plugg gjort och sedan blir det att dra hem och sova, fan så trött jag är... Detta väder är som ett sömnpiller!

Kramis

Likes

Comments

Hej!

Idag bjöd Göteborg på -5 grader & moln, iskallt. Igår var det, om inte kallare än -10, men samtidigt kändes det bra mycket varmare än idag då solen värmde. Satt idag och frös genom varje lektion, trots att jag hade på mig blus, stickad tröja och jacka, inte okej. Vad är grejen med att skolor ska ha så jäkla kallt!

Efter skolan drog jag o Sofie till en lokal till Volvo som ligger precis vid Polhem för att plugga på ekonomin. Vi pluggade till klockan 18:00, varav därefter drog vi båda hem. Skulle egentligen också dragit på träning/fotboll vid 20:00, men den blev inställd i sista sekund.

Nu ligger jag i sängen och ska sova!

natti natti

Likes

Comments

Kom nyss ut från duschen efter ett pass på gymmet med pappa. Jag körde för det mesta dels kondition med lite inslag av ben.

Nu hade jag tänkt lägga mig o dra igenom ett avsnitt och sedan blir det att sova!

Nattii

Likes

Comments

Lite bilder på vad jag hade på mig igår, inte så kreativt, sällan jag bär svart & leopard. Men kan skylla på att jag fick bråttom då jag skulle få skjuts in till stan, så tog det första jag hitta och slängde ihop något. Kände mig inte heller jätte fräsch då jag och Sofie satt och plugga på statsbiblioteket hela dagen inför ett ekonomi prov vi har på fredag. Det slutade med att vi fick gå direkt från plugget till restaurangen och fixa oss lite snabbt på toan.

Men annars var kvällen såå mysig!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw
Instagram@_lisasimonsson_