Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Lyssnar på Miriam Bryants sommarprat, gråter jättemycket och slarvar med piller och försöker vara lugn i tanken av att det är två dagar kvar tills jag flyttar. Sommar på filt ute i trädgården gör lugn i själen och jag hinner träffa vänner, måla och spela sims.

Nu är det två dagar sedan jag skrev ovanstående och jag har packat ner allting jag ska ha med mig till Stockholm i kartonger. Har badat med Elin i Tjärnsjön, kramat om föräldrar och morföräldrar och pussat på sovande lillebror och viskat jag älskar dig glöm mig inte. Cyklat genom kyrkbyn förbi skolan, hockeyrinken och åkervägen som jag gått så många gånger fram och tillbaka.

Nu åker jag. Nu flyttar jag och i skrivande stund har jag flyttat. Jag sitter här med min macbook som vilar på min stora, virkade, vita duk som jag fick av nonno innan jag åkte igår. En duk som hon lagt ner flera månaders jobb på, säkert hennes favoritduk i hela dukgarderoben.

Har träningsvärk i armarna från att ha gått trehundramiljoner tusen miljarder gånger upp och ner från bilen till lägenheten med alla saker. Vi höll på och packade upp och plockade med grejor i flera timmar igår så nu tycker jag att det börjar bli ganska mysigt och gulligt.

Sinnesstämning: Pirrig, livrädd och glad.
Likes

Comments

....Jag ska visst åka utomlands om en vecka, till Marbella i Spanien. Med Englandsfamiljen <3 Min bror har hyrt ett hus där vi ska bo i några dagar. När jag kommit hem därifrån är det bara en liten vecka kvar tills jag flyttar! Har så mycket jag måste göra iordning, eller har jag ens det vet typ inte. Börjar nog med att bara ta med kläder, dator, garn och målarsaker och ALLA ANDRA GREJOR SOM JAG ÄGER!!! Nej men vet inte seriöst.

Jag kommer få en chromebook i skolan, vet inte vad det är? Någon som vet? Platta eller dator eller typ en korsning. Ingen vet.

Har sims 4 i bakgrunden på min mac så datorn låter högre än tv:n.

Ska göra en peppig städlista på spotify nu. Måste städa ut rummet ordentligt en gång för alla alla för en. Tråkigaste som finns. Jag är inte så bra på tråkiga saker.

ETT TVÅ TRE STÄDA ÄR SUPERDUPERKUL YAY STÄDA YAY STÄDA

Likes

Comments


Om fyra veckor och tre dagar så flyttar jag hemifrån. Det är bananaz, på ett bra sätt. Börjar bli nervös över om hur mycket hemlängtan jag kommer få, köpa mat, få ekonomin att hålla och att tvätta kläder helt själv. Det är verkligen mitt första stora kliv ut i vuxenvärlden.

Jag har nog inte heller riktigt förstått att jag kommer att dela hela den här upplevelsen med min kärlek. Vi kommer laga mat tillsammans, blir sura på varandra över bestick eller något annat oväsentligt som man bara kan bli osams över om man bor tillsammans. Och vi kommer somna och vakna tillsammans. Varje natt. Det är så himla fint. Speciellt efter det här året med distansen och den konstanta längtan efter varandra.

I och med stora livsomvälvande beslut börjar mina tankar göra kullerbyttor och hjulningsförsök, alltid denna cirkus inom mig men det gör ingenting. Det är en bra cirkus.


Likes

Comments


Sakliga saker är att jag flyttar till Bromma om exakt sex veckor, att jag i princip har sommarlov nu, att det är 30 grader i mormor och morfars pool, att jag har en väldigt gullig pojkvän, att jag oftast har kreativitetskli som resulterar i bra och dåliga grejor, sims är kul, te är gott och hundar är bäst ingen protest.Jag målar och stickar vartannat, låter benhåret växa ut och försöker att inte stressa upp mig över småsaker. Tror jag tar dagen lite som den kommer samtidigt som jag strukturerar upp livet och är lite vuxen. Går till banken, postar brev, svarar på mail och organiserar papper och pengar.

Kan inte fatta att det är juli redan? I helgen ska jag gå på bröllop och om en månad ska jag på ett till. Vecken efter det flyttar vi in i läggggaaaannnnn. Har köpt så fina glas som jag ska hålla mig från att använda tills vi flyttar in. Är verkligen så nöjd över just glasen.

Nu ska jag måla nånting tills Ivan kommer hem från jobbet. Sen titta på film och äta smörgås kanske. Och gosa.


Likes

Comments


Här sitter jag i min studentmössa och målar frenetiskt för få att känna någon slags kontroll mellan penseln och papperet.

För några månader sen så hände inget alls och nu händer allt på samma gång.

Jag hinner inte med.

Är ändå glad men det blir så jobbigt bara när det känns jobbigt för då funkar liksom ingenting.

Får pussar och omfamningar men drömmer ändå så sjukt hemska och brutala mardrömmar. Min kropp har blivit vääldigt känslig för stress, den känner av minsta lilla grej och börjar direkt demonstrera.

Jag beundrar er som orkar och som hinner med allt och alla, för det gör inte jag. Jag tänker bara på hundvalpar och mat och diverse andra flykttankar t.ex att flytta ensam till en öde ö i en liten bungalow och läsa böcker och ta in gatuhundar som jag sen ska ta med mig hem.

Nej men på riktigt. Hur orkar ni?

Menar inte att jag inte orkar livet, men bara att jag inte vet hur jag ska hantera det när det blir för mycket.

Kanske att både jag och andra in min närhet faktiskt också glömmer att det inte var särskilt länge sen som jag låg i min säng dag ut och dag in och på riktigt trodde att jag skulle dö av min utmattningsdepression.
Och att man inte orkar lika mycket som innan trots att det värsta är över.

Lovar, i morgon så kommer jag tänka att men gud varför publicerade jag det här jag mår ju bra som en gräshoppa i gräshoppigt gräs. För jag mår ju bra men det är nog förvirringen som gör mig så förvirrrraaaadddddd.

Känns som jag är den enda 19åringen med framtidsångest. Skoja.

Gahh ser så mycket fram emot att mötas upp med treenigheten och mysa med dem. Behöver de som mycket.

Eloge till dig som pallat läsa hela texten!

pussss

Likes

Comments


Om fyra veckor så tar jag studenten!!!!

Om tre månader så flyttar jag till Stockholm!!!!!!

Det här året blev allt som jag inte trodde men jag har klarat så himla mycket saker som jag i höstas aldrig trodde att jag skulle göra.

Och nu ska jag ta studenten. Jag är klar med gymnasiet nu och jag ska till Stockholm för att börja på folkis. Jag ska vidare, framåt och det känns så bra.
Likes

Comments


Är hos Magda i Kalmar!!!!! Vi bestämde det spontant dagen innan <33333 HON ÄR JORDENS BÄSTA MÅR SOM BÄST MED HENNE JAG ÄLSKAR HENNE HON ÄR LIVET.
Likes

Comments


Blev firad av min fina familj och mina fina vänner. Åh, vad fint det var.Likes

Comments