Header

Det är tokspinn som vanligt i min knopp när jag ska sova. Jag gäspar till mig kramp i båda käkarna, men hjärnan kan tydligen inte sjunka ner mot jordens tyngdkraft. Det är en jävla märklig sjukdom, narkolepsi. Jag kan somna typ när som helst, överallt och på två sekunder på dagen, men sen kan det bli nätter där jag blir till en Uggla i trädets topp som måste ha stenkontroll över natten och inte kan vika en sekund åt att fälla locken. Skevt. Varmt som fan under täcket också, men för kallt ovanför. Vi har dubbeltäcke så det är ganska bökigt att mecka ut ett ben utanför. Tobias snarkar ungefär i ljudnivå med larmet som går första måndagen varje månad. Och så muttrar han någonting litet i sömnen då och då. Oftast handlar det om fotboll eller snickeri. Jag kan inte riktigt låta bli att spä på samtalen heller, och gärna dra ut på dom så jag säkert hinner plocka fram filmkameran på mobilen. Där finns en del riktigt roliga klipp. Någon gång värda att visa när jag fått tillåtelse. Det kan ta år.

Jag tackar alla övre makter för att du finns. Du är det mest förbannat fina jag har. Jag står ut med dig och du gör ett dubbelt så starkt jobb som står ut med mig. Tack. Men nu blir det att googla snarkskena. Punkt.

Likes

Comments

Hej alla sköna bönor 💛 tänkte ha en tokbra frågestund här igen. Lite större denna gången. Ställ alla frågor ni vill så ska jag svara personligt. Ni kan kommentera här, eller skriva frågor till min mejl Lisa_sevholt@hotmail.com
Eller skicka fråga till nr 0735357668

Får se om de blir svar här via text, eller om jag ger mig på en video kanske. Så kör hårt 💘

Likes

Comments

Ett stycke frukost-kärlek. Mitt nya dille. Gröt med alla dessa tillbehören på. Jordnötssmör, blåbär, honung, valnötter, russin, rostade kokosflakes, kanel, hallon.

Jag försöker ordna upp dagen. Försöker skjuta i mitten av piltavlan. Just nu träffar jag utanför hela tavlan. Igår var jag drottninghona. Superwoman. Jag var nästan på språng hela dagen och yttrade flera gånger för mig själv och andra högt att jag är minsann inte ett skit bakfull trots för mycket och för goda drinkar hela lördag kväll och natt. Jävlar. Det fick jag äta upp idag. Jag var förmodligen fortfarande full igår. Idag är jag ett bakfullt vrak med fett hår och ringar under ögonen. Vaknade kl 12.00. Varit på toa sen sovit på soffan. Det är bäst för alla att jag sover när jag är bakfull + narkolepsi. Min hjärna som går som på en spinnrock är lättast för alla om den får försvinna i sömn ibland. Älta med sig själv i sömnen. Jag ska alltid älta allting när jag är för trött. Jag är redan en ältis, men det blir extra tydligt då.

Det är grymt vackert ute. Stora snöflingor och vitt. Jag behöver ljuset. Den lilla behagliga energin. Ikväll ska vi dejta framför bonusfamiljen. Jag har tagit på mig att laga någon god mat. Bonusfamiljen är klockrent. Mitt nya favoritprogram som jag så helhjärtat kärat ner mig i. Fan, jag är sån jävla nörd för såna serier. Solsidan-style.

Nu ska jag sova lite till så jag säkert är färdig med ält och trötthet innan kvällen. Så jag kan krydda maten med glad aura. Så vi säkert lever lyckliga kvällen ut. Snipp snapp snut...

Likes

Comments

Contains affiliate links

lite favoritdetaljer! glöm inte klicka in och kika på min lägenhet som är till salu! LÄNK HÄR.

Här nedanför är en liten lista med länkar till några av prylarna på bilderna!

* PRICKIGT PORSLIN HÄR

* KRUKOR HÄR

* NOOMA BOOK

* VIN MED ADRESS HÄR

* KINFOLK HÄR

* POLPO HÄR

* NORSKE DESIGNMOBLER HÄR

* SVART SKÄRBRÄDA HÄR

* LINNESERVETTER HÄR

* SVART LITEN KORG HÄR
Likes

Comments

Instagram@lisasevholt

  • Blogkeen
  • Nouw