Hej hej i helgen har jag gjort många roliga saker så jag tänkte berätta lite om det:)

I fredags åkte jag till Hedemora till mina kusiner för jag skulle klippa och slinga håret ljusare så vi var där och åt och fixade håret sen åkte vi till farmor och min kusin följde med men sen hämtade dom henne

I lördags var jag på tävling och jag är så sjukt stolt vi kom 2a och 1a på hopp så jag är sjukt glad och hade en skit bra dag!

Igår var jag på uppvisning med truppen och det gick super bra och jag hade en sjukt bra dag med alla gymnaster:)

Och idag ska jag på trupp och vi ska ha air trak och så ska vi fika så det ska bli kul!


Hoppas ni också hade en sjukt bra helg hejdå;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej nu är det påsklovsfirandet jaaaaa... Men jag är sjuk:( men det är bättre så det känns knappt så jag är sjukt så:)

Jaja på onsdagen fick vi påsklov så vi var lediga på torsdagen aja på torsdagen åkte vi till Älvdalen för nårgra i pappas släkt har en stuga där. När vi var där åkte vi skoter och väntade på våra kusiner och våra 4männingar hade resan kommit då. När dom kom så åkte vi skoter med dom också. På fredagen så åkte vi mest skoter den dagen och på kvällen åt vi påskmiddag. På lördagen åkte några hem men vi var kvar och det var fisketävling så jag och mamma tog skotern ner på sjön där alla var sen kom min syster så vi åkte skoter med våra fyrmänningar senor kvällen åt vi och myste. På söndagen åkte vi hem

och igår var jag hemma och var ute ganska mycket och vi köpte en ny soffa till altanen och några jätte fina glas jej:) och på kvällen kollade vi på Parneviks och jordskott:)


Hoppas ni också haft det bra hejdå:)

Likes

Comments

imorgon är det fredag och då är det rocka sockor dagen och då ska man ha olika strumpor på sig och det tänker jag ha! rocka sockor dagen visar att alla får vara olika och det är jätte fint och bra att vi har den dagen för att visa att alla får vara olika!

det är också solförmörkelse mellan 11 och 12 och då är en del av solen mörk och det man ser av solen är extra stark så det är dåligt att kolla på solen då och det var 60 år den det var solförmörkelse!

jag ska inte göra så mycket mer. Jag ska till skolan och så ska jag till mormor och sova där och gå på nåra affärer så det ska bli jätte kul

 

hoppas ni också får en bra fredag hejdå:)

Likes

Comments

Hej jag tänkte berätta om min Hälgen så på fredagen så gick jag till skolan och på fredagen är det ganska kort skoldag och rolig Jaja vi skulle ha engelska prov och det fick väll bra hoppas jag:) När jag kom hem så duschade jag och fixade mig och och jag var med Hanna också och vi vare ute i hängmattan och ramlade ner såklart. När Hanna hade gått hem så satt jag på mig kläderna som jag skulle ha på mig för jag skulle ha kalas och jag hade kändis tema. När dom kom så pratade vi lite och min kompis gick och hittade inte hit så min pappa fick lov och hämta henne. När hon hade kommit så åt vi pizza och sen öppnade vi presenter och pratade lite sen åt vi fika och hade jätte kul och pratade och hade jätte kul. När alla gått var en av mina kompisar kvar och hennes pappa kom och vi hade jätte kul. På lördagen så vaknade jag jag visste inte bad jag skulle göra så jag frågade Hanna vad hon skulle göra och hon skulle åka skidor. Så vi satte upp studsmattan och jag började hoppa. På eftermiddagen så gick vi upp till Hanna dör vi skulle grilla. När vi kom dit så spelade jag och Hanna på hennes dator och sen åt vi och kollade på mello och Måns var en värdig vinnare och hans låt var bra. Idag så har jag hoppat studsmatta och cyklat medans mamma gick och i eftermiddag ska jag på truppgymnastik och sova. Hoppas ni har haft en bra helg hejdå🙋🎀

Likes

Comments

Hej igår fyllde jag år och jag ska berätta lite om det. Jag vaknade och väntade på att dom skulle komma och väcka mig men dom kom aldrig så jag trodde att dom hade glömt bort mig så jag gick ner och såg att klockan bara var halv 8 så jag väntade och så kom dom och i present fick jag en mjukisdress och en system kamera och en sån kamera har jag önskat mig jätte länge så det är jag jätte nöjd med tack mamma pappa , maja. Sen åkte vi skoter ut i skogen och satt precis brevid Vasaloppsspåret så vi såg alla vasaloppsåkarna och jag kom med i tv haha:) i spåret åt vi tårta och hade jätte kul:) sen åkte vi hem och vi mublerade mitt rum och nu ser det helt annorlunda ut och det är jätte fint sen åt vi kyckling spett och det var jätte gott och så kollade vi på farmen:) tack för en skitbra födelsedag:)

Likes

Comments

Hej idag har jag varit i hemus med min pappa syster Hanna och några fler familjer vi var där och åkte pulka och fikade. vi gick upp på ett stort isberg och Hanna ska som alltid "leva på gränsen" som vi säger.
Vi var också vid ett litet gym och hinderbana och det var jätte kul.jag och Hanna åkte också ner för en bana som gick hit och dit med massa träd och det gick ju sådär. Vi filmade lite när vi åkte och tog massa bilder och det var jätte kul hoppas ni också haft en bra dag hejdå:)

Likes

Comments

Hej idag har jag varit hos min kusin och vi har tagit fina bilder ute på hennes gård med hennes systemkamera. Sen gick vi in och drack smoothie och åt digistivekex medans vi kollade på film och vi kollade på titanic. Sen gick vi in och åt och sen körde mormor och morfar hem mig. När jag var hemma så åkte jag till Hanna för att vi skulle sova över när jag var där tänkte vi spela in en video men det blev inte av. Och nu sitter vi och kollar på datorn och äter kladdkaka hoppas ni får en bra dag imorrn hejdå:)

Likes

Comments

Hej idag har jag och min familj varit på aqua Nova och det var super kul och rutchkanorna var roligaste och jag åkte dom flera gånger. Nu är vi påväg till Ikea och ska äta och jag ska leta efter saker till mitt rum. Sen ska vi åka hem och mysa i soffan  hoppas ni också får en bra kväll hejdå

Likes

Comments

hej lisa här och välkommen till min blogg här kan ni läsa om mitt liv och massa mer:)​

Likes

Comments