Höstnytt

Innehåller affiliate-länkar

Igår spenderade jag hela min dag med att plugga hälsopsykologi, inte så intressant dag alltså. Idag dock har jag varit på Ikea och väla med Linnea. Jag har köpt en ny TV-bänk och nu bygger Linnea ihop den. Jag köpte även lite kuddar till soffan och så, inget kul egentligen, mitt billigaste besök på Ikea någonsin skulle jag tro. Snabbaste också skulle jag tro, visste redan vad jag skulle köpa och Linnea ville mest följa med för att åka till väla sen och för att hon gillar att bygga ihop möblerna.

På väla köpte jag två tröjor, tog även bild på båda så ni får se. Lite höstligare men ändå färgklickar, de finns inte så många sånna i min garderob.

Jag har även köpt såå mycket från internet de senaste dagarna, jag hoppas att det mesta inte passar så att det inte blir så dyrt hehe. Har även köpt lite bebiskläder vilket alltså är extremt gulligt. Jag ska snart på en babyshower så det är därför. Asså jag jobbar ju på förskola men har aldrig tänkt på hur gulliga kläderna är?? Det finns ju så mycket olika djurmönster som är så gulligt. Köpte en mössa med förresten, kanske kan visa allt jag köpt om jag får tummen ur någon dag.

Gillar

Kommentarer