Diddi har nu en veckas vila alltså tills på söndag men sen nästa vecka har hon en vecka till fast aktiv vila så hon kommer skrittas typ varannan dag.
Hon förtjänar det verkligen för att hon hade ingen vila i somras jag har tränat riktigt hårt nu sista halvåret💪🏻
Och så behöver man ju inte ens fundera på om hon kommer vara galen efter det här så det blir mycket skydd för min del haha💩
Så den här veckan är det mesta fokuset på humlan för i helgen åker vi med hopprojektet till markebäck på två dagars läger.
Vi hörs😆😆

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är jag som är Lisa.
Jag blir 15 i år och bor i Närke, jag rider på en ridskola på alla mina lediga dagar (nästan) och har så gott som en egen häst där som heter Limerick Rose, hon kallas även Rosie och Linkan.
Linkan är ett Connemara sto född 2008, hon är imp från Irland och kom till Sverige 2014 eller 2015 kommer inte riktigt ihåg men vi hämtade iallafall henne uppe i Stockholm precis innan sommarlovet 2015.
Tanken är att jag ska ut och tävla på henne iår så fort hon är slutmätt och kolla av hur hon funkar på tävlingar osv eftersom hon aldrig varit ute och tävlat, men hon är så orädd av sig så det ska nog funka bra.
Jag själv började tävla 2014 på en ponny som va ganska så nervig och hade aldrig tävlat heller förut så det va kanske inte den bästa kombinationen, jag har även tävlat Fridas ponny Petronella som ni kommer få läsa mer om här på bloggen då jag rider henne någon gång då och då, sen tävlade jag b-ponnyn Snöängel som står på samma ställe som Linkan gör, har bara varit på två tävlingar med henne då jag egentligen är för gammal för b-ponny egentligen men det är en grym ponny som behöver en bestämd ryttare som vet vad den vill.
Det vart kanske mer en presentation om hästen men det finns inte så mycket att säga om mig själv för det ända jag gör typ är att gå i skolan och rida sen kanske jag är med Frida också, sen är det klart att ni kommer få läsa om annat också för ibland sliter vi faktiskt oss ifrån stallet😅 lägger in lite bilder här nere på Linkan och snöängel😃

Likes

Comments

Hej, det är jag som är Frida, jag är 14 men fyller 15 i år.
Hemma hos min mamma har vi eget stall och där står just nu våra 5 ponnyer varav en har vi på foder som snart åker tillbaka😞
Hon heter Lucky red swallow och är ett B ponny sto född 2008 efter veronas bo-gi. Jag tävlade svalan 2014 och då hoppa vi upp till LA med 0 där efter de året blev jag för gammal för henne så då tog min lillasyster över henne.
Petronella som vi äger är ett C ponny sto född 1996 och är efter Cordo. Jag tävlade Petro som mest under 2013 då även vi tävlade upp till LA med några riktigt fina rundor. Efter det fick jag svalan och sen andra hästar så det har inte blivit så mycket tävlingar för mig och Petro efter det. Hon är en läromästare och hoppar allt på träning men sen på tävling blir hon sur tant och så har hon varit hela tiden.
River Diana är mitt egna C ponny sto född 2003 efter Prince river. Jag köpte diddi hösten 2014 och och hon är en av två som är mina just nu så hon kommer jag skriva mycket om. Jag och diddi har tävlat upp till LA men inte så många starter då hon är som hon är och det kommer ni få märka framåt😂❤️
Black woodland Bunny är också mitt egna D ponny sto född 2009 och hon är import från Irland och har nästan bara stått i försäljnings stall nästan hela livet så vi har inte startat henne och detta år blir hennes första tävlings år. Vi köpte henne Augusti 2015 och hon kommer jag också skriva som mest om.
Kilcurrish Pilgrim är toves D ponny valack född 2000 som vi köpte för ca 1 1/2 månad sen och dom har startat en P&j med bra resultat han och Tove ska också starta sitt tävlings år tillsammans detta år.
Mina 2 hästar är då alltså River Diana och Black woodland Bunny/ diddi och humlan

Ja typ så inte som mycket mig och bilder på alla hästar kommer men har inte så mycket bilder på min iPad men ja det blir diddi och humlan som får stå för bilderna nu❤️

Diddi❤️

Humlan❤️

Likes

Comments

Hej som ni ser har vi tänkt att vi ska börja blogga igen!
Presentationer om oss och hästarna kommer så snart vi kommit igång och fått till designen som vi vill ha den!

Likes

Comments