nitton

Jag kan inte somna. Jag ligger bara och stirrar upp i taket. Tänker på hans blick när han såg mig. Ödmjukheten när han frågade om vi skulle ses. Den lätta vinkningen när vi lämnade cafet.

Jag tänker på hur konstigt det där är egentligen. Jag har bara träffat honom två gånger, eller kanske mer en och en halv, jag vet inte riktigt om i eftermiddags räknas. Det var ju bara i någon minut. Men okej, jag har bara träffat honom en och en halv gång och jag tror jag fått en crush på honom. En förälskelse. Han har liksom gjort sig hemmastadd i mitt huvud. Har fått en liten plats där bak och verkar skrika åt mig regelbundet “TÄNK PÅ MIG!”. Jag har kommit på mig själv med att göra samma sak som Karla. Bygga upp scenarion i huvudet. Hur han möter upp mig efter skolan. Hur vi ligger i soffan och ser på den bästa typen av filmer (thrillers såklart). Och hur han kysser mig. Just det där sista förekommer aningen mer än de övriga. Hur han håller om mig, lägger tummen på käken och de andra fyra fingrarna som stöd i nacken. Lättsamt lyfter han mitt huvud och låter hans läppar möta mina. Hans mungipor drar lite mellan kyssarna. Han kan inte få bort leendet. Vi båda har svårt att slita oss. Jag vill bara ha mer. Detta kan uppspela sig i olika miljlöer, allt ifrån köket till gathörn.


Jag måste få det att sluta. Trots att jag själv sa till Karla att det var okej, helt normalt, känner jag att jag inte kan fortsätta såhär. Han kommer bli en del av min fanatasi och jag kommer bestämma hur han är och beter sig. Hur han känner. Det blir som en egen saga i huvudet som bara kommer rasera när jag väl möter honom. Om jag möter honom igen. Han har ju inte hört av sig även fast han sa att han skulle. Det må bara vara åtta timmar sedan vi sågs men han har faktiskt haft hela kvällen på sig. En evighet. Mina tankar flyger till hans läppar igen. Lägg av! Jag kommer bara bli besviken. Han sa bara sådär för att vara trevlig och sen ångrade sig. Han kommer inte höra av sig.


  • novell

Gillar

Kommentarer