en dag till, tack

Denna helgen har varit alldeles för kort. Två dagar går så fort, hinner ju knappt blinka ens. Tre dagars helg vore något!

Iallafall. I fredags pluggade jag en snabbis efter skolan innan jag käkade middag för att sen åka hem till Liv för att tillsist gå ut. Hej i min lilla låda vad roliga människor vi lyckas stöta på varje gång! Så kul alltså hahah. Vi la huvudet på kudden efter fem någon gång.

Igår möttes vi alla för frukost/lunch/kaffe på Pascal och hade det trevligt. Efter en stund tog jag sen bussen och mötte upp mamma och gick på stan. Länge sedan jag verkligen gick på stan, alltså i flera timmar. Men det var mysigt även fast jag blev så trött på att inget någonsin passar eller finns i min storlek. Om jag ens har turen att hitta något jag gillar.

Idag har jag försökt plugga lite till och ska sen ikväll på J Cole! Taggad som tusan. Ska bli fint. Sen är det bara 5 dagar kvar till helg igen. Trevlig söndag!

Bjuder på två väldigt oklara bilder. Tyckte skorna på & other stories var lite fina. Älskar ju blått och glitter så en ytterst bra kombo där. Och Nespresso är ju guden här hemma. Håller mitt kaffe väldigt nära hjärtat<3

Gillar

Kommentarer