Det är många som inte vet om det, men jag är nu redo att berätta en sak för er.
En sak som jag lider så fruktansvärt mycket av. Många av er kan gå barfota , även bada o ligga ute o sola på stranden. Men jag är tvärtom . Jag har hellre strumpor på mig, och ska ja sola så solar ja där det inte finns så mycket folk som kan se mig.
För jag är nämligen född med 6 tår.
V
ilket för mig inte var jobbigt första tiden då jag inte märkte av den.
Men när ja började mellanstadiet å sånt då märkte jag av de, för då var de många som frågade och tyckte den var konstig o då blev hela jag ful istället.
Så jag oprerade bort den och då blev den ännu fulare. Så ful att jag inte har visat upp den för jag skäms så.

Jag har aldrig hört någon som har föds med 6tår så jag kände mig ensam,svag o frustrerad. Man kan aldrig veta hur man föds och bli anklagad på detta vis ,blev för mig väldigt jobbigt.
Liksom man kan tycka själv att man aldrig ska anklaga folk hur man föds,så för mig blir det idag extra känsligt extra lättnad.
Jag ber till gud att ni nu visar kärlek & respekt

Detta är min tå , som den ser ut idag , jag försöker än idag att acceptera den som den är, försöker gå mer barfota o inte bryr mig om vad andra tycker o säger.
De går sakta men framåt👍 och de är såhär den kommer se ut hela mitt liv. 🤗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min första semester börjar lida mot sitt slut & den har varit helt fantastiskt.

L Ö R D A G E N - var viHåkan Hellström som var helt fantastiskt och en jävla bra show! även om jag inte lyssnar på H.H & han inte är min favorit så blev han min favorit efter detta.Så tack till min mamma Mia & hennes kille björn som gav oss biljetterna.


S Ö N D A G E N - tog jag bussen till Örebro för å träffa min lilla klubbkamrat Celine som kommer från Norge ( Bergen ) så vi gick runt där i stan fann olika aktiviteter som dem hade. skitroligt , sedan ville hon in i en kyrka så vi gick in där och då hittade vi en barnlek som var att man skulle hitta råttor som hade gömt sig,inga riktiga råttor. så vi frågade ^ får vi leta efter råttor ^dem svarade

- okej,men egentligen är detta för barn men ni kan få leta.

så vi gick runt i kyrkan letade o letade men kom tillbaka och sa

- vi hittade inga.

och dem sa

- men va, är ni säkra?

-ja

då fick vi en Lapp, tips vart de kan vara, och då hittade vi 8 st.

och de var de rätta svaret. Gå från och säga att vi hittade 0 till 8 st kändes lite,så då fick vi en råtta med oss hem.


sedan gick vi olika butiker men fann ingenting så vi spontant gick in på bio och hittade världens tråkigaste barnfilm ^MILO^


M Å N D AG / T I S D A G / O N S D A G

åkte jag och min fina pojkvän till Göteborg. checkade in på bästa hotellet , och hoppas att ni nån gång bokar det Clarion Hotel Post 2 min till resecentrum , 10 min till Ullevi 5 min till Nordstan,nära till ALLT.

så när vi kom fram hade vi lite tid kvar innan incheckningen var så då gick vi till Nordstan och handlade en axelväska till mig då min andra hade gått i sönder.

men sen kom vi till hotellet så vi packade upp o sedan gick till Ullevi då det var Allsvenskt fotboll IFK GÖTEBORG-HALMSTAD. bästa platserna ,högst upp framför kamrarna, såg verkligen allting. Matchen isäg var väll sådär mycket slarv och sånt, men matchen slutade iaf 1-1. vilket var helt ok.

Tisdagen var de våran 2årsdag så då passade vi på att shoppa hela dagen för att sen på kvällen äta på resturang

Då hittade vi en mysig resturang som hette La Pain Francais super gott men alldeles för mycket mat för min del, men de smakade hur gott som helst.

ONSDAGEN checkade vi ut och åkte hem till lilla Karlstad . dagen där på var världens slappdag för oss.

nu kommer jag avsluta detta inlägget men en egen bild från våran hotell.


Likes

Comments

som ni vet så har ju inte jag bloggat på ett tag,så ni har ju missat nått väldigt jobbigt.

våran Goa flugiga hund Fanny har vi tagit bort för vi insåg att vi hinner inte ta hand om henne, då jobb och sånt stod i vägen plus hon hade mycket ont i lederna, så tyvärr så hon somnade in 3 dagar innan min födelsedag 25/1 2016

Och jag har ju en katt som hette Zlatan,och mamma skaffade 2 till Zigge & Skorpan, dem är Zlatans bröder. Tyvärr fick dem somna in redan vid 6 årsåldern då vissa av min familj inte tålde dem och min katt var alldeles för osäker & alla som kände mig vet hur nära jag stod Zlatan men jag vet också att det var hans bästa att få somna in ,Zigge fick somna in samma dag som Zlatan men skorpan som är älskad av alla fick flytta tillbaka till sin riktiga ägare. så jag hopppas att han har det bra.

åh våran älskade Lima som alla va rädda för i början som blev så go och en riktigt myskompis/sovkompis. som ville ha all uppmärksamhet, hon älskade att bo i Karlstad och vara hos sin lilla matte och nyfödda Leo som hon vaktade så fint. men tyvärr börja hon bli alldeles för gammal och hon fick somna in 2/2 2017.


älskade djur❤Likes

Comments

Nämen hallå!😍

Jag har nu bestämt att jag ska börja blogga igen , vad sägs om det?😉så hoppas att ni läser för
Mycket har hänt så vart fan ska jag börja?

Mitt första inlägg var ju om mobbning,så kanske ska skriva hur det har gått efter de.

Sedan jag tog studenten 2015 så är det ingen som har skrivit nått taskigt eller sagt nått elakt.
Så bara de är så himla skönt ,min ångest är kvar men den har gått ner väldigt mycket på senaste tiden,Nu kanske jag gråter 1 gång i veckan innan var det kanske 3/4 ggr i veckan å då gråt jag i timmar men nu gråter jag bara i ca15 min sen är jag som vanligt igen.
Så bara de är så himla skönt.
Och på den tiden vägde ja 46 kg nu kan jag vara öppen och säga idag väger ja hela 57-58 kg
😍👌🏻
Så skam den som ger sig,IM BACK BITCHES!
dock är inte mitt självförtroende riktigt bra än, jag kommer
Aldrig glömma det som hände,de dem sa. Så detta med att vara bland grupp å sånt det är extremt tufft då jag hellre backar å är tyst å stänger av mig själv för jag tycker de blir alldelse för jobbigt . Har extremt svårt å öppna mig. Folk säger att det finns hjälp,men jag är envis o vill lösa detta själv. Även fast jag vet att jag behöver hjälp och jag vet att de finns tabletter för min ångest.


Och om vi går vidare med min favorit sport
BOWLING
Så kan ja bara säga att jag pendlar till Örebro varje gång vi har match,träning då tränar jag i Säffle med BK Tegnér.
Men nu till de bästa av allt, det är jobbigt att pendla varje gång vi har match i örebro eller när vi ska på borta matcher, meeen man utvecklas så mycket o vilket härligt gäng man möter , när man kommer fram till Örebro, asså WOW!
Denna säsong har varit ett helvete för mig, jag spelade inte bra ,de ville inte vara på min sida denna säsong. men jag fick vara med uppleva hur det var att spela 2 matcher om Eliteserieplatsen. Och vi gjorde de
😍 Bk Merci till Eliteserien! Min dröm liksom
Jag gråt sista slaget så jag bara skakade å se laget så lycklig o se dem gråta asså omg
😭
Men slut på skrivande 

Vi ses 2017/2018 i 👇🏻
Stocholm
Göteborg
Partille
Malmö
Helsingborg
Kalmar
Nässjö
Vänersborg
Örebro

🎳🎳

Likes

Comments

jag spelade inte hela säsongen med Bk Merci men när jag kom för och skriva på papper så fick jag ett så fint välkomnade och jag visste att detta ska bli bra, nya folk som jag klickade med & en helt underbar coach. & samt laget! woow vilken underbar feeling det är när man spelar med dom. Dom stöttar dom hjälper en dom gör som man blir på gott humör.

med detta lag vann vi 15 av 22 matcher + 1 oavgjord. det ska vi vara jäävligt stolta över & att komma på en 3:e plats i tabellen det är ännu mer täcken på att vi jobbar som lag, & att vi har roligt det ute.
Efter Eliteseriekvalen mot BK Skrufscha som redan har spelat i Eliteserien ,visade vad som krävdes för att vara där uppe. Och jag kan säga vi är verkligen inte där än.Mycket spärrar ,banläsning & ALLT har vi kvar.
så det var bara en bra träning för oss, & att bli kvar i allsvenskan skadar ju inte de heller.

så jag säger bara ett extra stort grattis till BK Skrufscha att ni blir kvar i Eliteserien & tack för en fantastiskt match!


sen så vill jag bara tack mina MERCIARE för en helt underbar säsong med er & tyvärr så får ni stå ut med mig nästa säsong oxå för ett sånt lag som ni har, så kan man inte lämna er för ni visat mig var lagkänsla är,har man inte lagkänsla så har man inte roligt & med er har ja det förbannat roligt med. SÅ BRUDAR,
tusen tack för denna säsongen & vi syns i sommar då det är paaarty
🎉


men min bowling säsong är inte slut än 7 maj ska jag spela SM
4-7 juni är det special Olympics 😃

OVER AND OUT🙏

Likes

Comments

Det var dags att ta sig än Serielederna Sumpan & ja dom visar verkligen varför dom leder serien.Dom har bara förlorat 1 enda match & här vann dom med 5-15 & så innan mötte dom Karlskoga vann även där med 3-17 så ja,vi kunde tyvärr inte göra så mycket mer. vi slet men ibland har man en dålig dag på jobbet.

Men vi har ju många stjärnor i laget, Janina matchbäst igen på 922 å Sumpan bästa spelare hade 980,Sen får ja faktiskt säga grattis till Anna som gör 279 serie o slår i rännan i andra rutan å spärrar så kunde ha blivit en konstig 300-serie men tyvärr så stod 9 på smäll i sista slaget.

och min bästa spelpartner gör ännu en kanon match 817 landar hon på. Underbar spelpartner.

tyvärr så var det inte min dag,innan matchen fick ja ett telefonsamtal av pappa att Farmors bror gick bort. Han fyllde 90 år igår, 30/1  Så det var verkligen tråkiga nyheter. jag försökte inte tänka på de,men sånt kan man inte bara glömma bort utan jag försökt spela för han & tänka på han mycket.

han var en fighter & en stor förebild att man verkligen inte ska ge upp så lätt. ❤️ så vila i frid Ivar,nu får du äntligen träffa Ingrid där uppe.

nu sitter jag på bussen & längtar tills man kommer hem får då blir de gosa ner sig i soffan å äta Thaimat med min underbara pojkvän❤️


Likes

Comments

jag har varit ganska off på min blogg men nu jävlar ska jag börja blogga dagligen.


Det har spelat matcher på hemma plan.

och vi tog mot Dimico, vi började som sagt som vanligt att göra det svårt för oss,vi vinner bara 2 bord. resten vinner Dimico ,så ställningen blir 2-3 till dom.

Serie 2 börjar och då började vi vakna till rätt hårt o vinner som sagt med 5-0,haha

sen så var vi tillbaka på serie 1 igen dom vinner med 2-3, så i sista serie står de 9-6

jag känner redan då att mina krafter tog slut i ruta 5 snurrade till rätt hårt och ja började skaka som en tog jag var tvungen å bryta,jag vill inte bryta för ville att vi skulle vinna,men min kropp sa i från,In fick Ullis spela från ruta 6,det blev 138,men skam den som ger sig, Vi vinner med mariginaler 10-9,dom vann allså sista serien med 1-3.

vi har det svårt på Räven men nästa match nu denna helg tog vi Emot dom som ligger under oss. och vi var taggade tjejer som vi skulle vinna! för Team Vasa ska inte få gå om oss i Gruppen.

så vi hälsade dom välkomna,och som sagt förra matchen var jag utslagen så under tiden jag spelade så tog jag druvsocker & DrickYoughurt så det inte händer nått. Och de höll.

matchen drog som sagt i gång, och vi visar att vi är starka tjejer vi vinner med 4-1 ,vi släppte aldrig in Vasa i spelet utan bara öste, Serie två blir det jämnare vi ville inte utklassa dom så det blev 3-2 , Serie 3 drar igång och har visar Merci varför vi hatar att komma 4:a varje år vi drog in faktiskt 1506 och vinner med 4-1, matchen är då stängd 11-4 står det inför sista serien & det är glada tjejer.Men vi slappnar inte av eftersom Diffen speler en stor roll så vi bara kör.

Vi dunkar nu in 1518 & vinner med 3-2 , & matchen sammalagt blir 14-6 vi är super nöjda och matchbäst är hon alltid en klass för sig,vi säger Grattis till Janina som gör hela 887 och ett Grattis till min spelpartner som dunkar in 791 & jag gör 752.

alla tjejer spelar superbra och vilken lagkänsla vi är. :D


Likes

Comments

jag sitter dagligen och ha frågor till mig själv som jag inte kan ha svar på.
som
varför lever jag med ångest?
varför just jag blir hatad?
Varför har jag svårt och släppa in nya folk?
Varför kan inte jag komma med i Landslaget fast jag har en funktionshinder?
Vad har folk emot mig?
Varför blir jag bara lessen?
Vart fick jag inlärningsvårigheter från?
Varför bytte jag skola redan 1:a året på gymnasiet?


Jag är en Idiot,jag ber om förlåtelse till er alla . att jag inte är perfekt men ingen jävel är perfekt.

Det är ingen som ser vad ni gömmer er på Utsidsan, Ingen som ser att du har Diabetes Ingen som ser att du har ADHD Ingen som ser om du mår dåligt Ingen som vet att du är Mobbad, det är bara du själv på Insidan som vet bäst om dig själv .

jag kan inte ro för att jag lever med Ångest för jag gjorde ett misstag redan Första året på Gymnasiet ,då jag stor trivdes och hade de bra vägde 65 kg så som ja vill väga nu.
men sen kom pressen då ja va enligt mig själv blev pressead då jag bestämde mig för å lyssna vad dom andra har att säga o tycker vad jag ska göra
jag bytte skola, till Möckelngymnasiet & bara komma in och alla känner redan varandra & jag försöker lära känna dom & dom lär känna mig men egentligen ville dom ta redan på vad jag hette på Facebook/Instagram så dom kunde trycka ner mig. Då kom Depprastionen
jag gick ner i vikt Idag väger ja 50 Kg , Vilket jag inte är nöjd med. jag gråter för jag känner
Vad vafan hände? Varför ska man lyssna på såna svin? jo för jag tar åt mig det folk säger & tycker om mig. Jag kan läsa blicka , jag hör vad folk säger.

men jag lever än idag & jag kämpar än . även om jag kämpar extra för ja ska kunna komma upp i 65 kg igen. o Leva som jag gjorde då.

jag vill be om ursäkt för jag inte är lika social lika crazy men jag kämpar för jag ska må bättre.

jag är så sjukt glad att jag har 3 underbara vänner som stod kvar & verkligen verkligen fanns där ,som jag kan öppna mig med som jag kan prata allt med. & som är mina hjältar
❤️

vi alla har vi hjältar vi alla har gått igenom nått & tillsammans är vi starkare.
Ett extra plus till dom som har ett funktionshinder & kämpar dagligen med diagnosen.

Likes

Comments

I mina år har det alltid varit upp & ner med fotbollen, jag har hoppat av i några år men när jag väl spelar så tycker jag det är så sjukt roligt.

och jag vill ju inte spela fotboll bara för o få pris eller visa vilken fotbollsspelare jag är, utan jag spelar för jag tycker det är så sjukt roligt att oavsett vad man är för person med funktionsedsättning eller så ,Så går alla all in på en boll & sen se glädjen när man får göra mål, Asså jag blir så sjukt lycklig!
jag är inte den fotbollsspelare som ska dribbla o sen göra mål själv utan jag vill hellre låta en spelare som nästan aldrig gör mål får göra mål.

och när man se då den glädjen som den spelare gör,asså man blir så lycklig!

så jag är så sjukt gla att jag får ta del av å spela fotboll under sommarn med IKC Carlstad med såna som har funktionedsättning,för de visar att oavsett hur man ser ut vad man har för sjukdom så kan vi alla sparka på en boll & några göra mål!
därför är jag extra glad att få träna med dessa härliga grabbar & tjejer !
för vi har gått igenom så mycket & vi tränar hårt & sprider glädje på plan & därför är det extra kul o spela på sommarn.

Därför vill ja tacka denna klubben för jag fick under sommarn visa vad jag är för person i fotbollen. visa vad jag vill på plan oavsett om jag är liten så kan ja ta närkamper med killar/tjejer. och försöka sprida glädjeföd glädje behövs om man ska komma långt.
så tack för jag fick gå på min första fotbollsgala & ta emot denna Guldboll.
de betyder orehört mycket.


Likes

Comments

hej alla!

idag tänkte jag berätta om igår. jag åkte från Säffle 13:00 & var framme i Örebro 15:30, så jag gick på stan en snabbis, men blev snabbt hungrig så jag beställe min favvo mat, så satt i bowlinghallen.👅

så när jag hade typ käkat upp så, kom min saknade vän Matilda & vi satt och snacka.
sen var hom tvungen att gå. Men då kom även resten av laget, Med öppna kramar & dom gav mig ett varmt Välkommande.
så vi satt ner och pratade & skrev kontrakt😊
så där är jag spel klar om 3 Omgångar ungefär.

Sen när jag skulle åka hem, så saknade jag min pojkvän så orehört mycket, så jag frågade om jag fick sova hos han. Och de fick jag vilket var tur. Så vi kollade på Paradise Hotel & sånt.
sen idag i morse så var ja klar vaken men sen när jag skulle gå upp så somnade jag till, och då var ja rå trött resten av buss resan,
så somnade direkt när jag kom till Säffle.
men nu saknar jag han ännu mer. men jag ä glad att det är helg snart.

Om Bk Tegnér jag har spelat med denna klubb sen jag var liten, det är ett härligt gäng med mycket gubbar å få tjejer. Och tyvärr har vi då tappat alla tjejer förutom Jag & en till som heter Annelie, resten är killar. Och innan hade vi en otroligt rolig Damklubb men de lades ner. och de blev blandade killar/tjejer, jag har alltid varit osäker på och spela med både killar/tjejer.
men under denna säsongen så har de varit mycket sjuk, Och jar bara spelat 3 matcher Och de har jag bara slagit 600 å sånt & tyvärr blev ja så sjuk att jag inte kunna tränat och sånt, och de gör de så att de inte har blivit några matcher , inte nu när jag ä frisk heller. Men jag är också en sån spelare jag vill helst att alla ska få spela & sånt. Så jag är gla att andra får chansen att spela.

men jag väljer ändå att byta klubb, det är för mycket eget bästa.
😊

Likes

Comments