Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilket portal ska du byta till? Blir så tacksam för svar <3 
Jag ska byta till forme.se men får en egen domän så det kommer bli www.lisamellert.se

Vart gör du dom collagen? :)
Det är en bild från bikboks instagram som jag printa :) 

Nu när du har flyttat till .se men fortfarande har din blogg på nattstad, eller aa du förstår, kommer du fortfarande kunna gå upp och så på topplistan? Kom bara och tänka på det! Du är bäst! <3 -
Förstår inte riktigt vad du menar? men jag kommer inte ta bort bloggen här på nattstad iallafall :)

Vart ska du bo nån stans i stan?
Jag vet inte riktigt, vi har inte bestämt än.

Vrf kan din hund inte gå i koppel ?? 
För jag har aldrig lärt henne det, jag har alltid låtit henne gå lös. 

jag har en fråga till dig om Kazie! Det är så att jag har funderat på att skaffa en liten hund, och det kostar ju rätt mycket i längden. Betalar du alla kostnader för Kazie eller gör någon utav dina föräldrar det? Vad ska man tänka på när man som ung ska skaffa egen hund tycker du? 
kläder och sånt till henne betalar jag själv, men mat och försäkring betalar mamma åt mig. Det är som att skaffa ett litet barn, det är ett stort ansvar! det finns sååå mycket du ska tänka på, googla det finns massa bra sider. 

Gud va fina saker! Men har en fråga, vilken serie tyckte du va bäst utan PLL och OC? Och fortsatte du att kolla på GG även om det var en seg början? Vill bara säga att om du sluta kolla på GG tycker jag att det är värt att fortsätta iaf. Har kollat precis alla avsnitt och säsonger som finns, den är seg i perioder men oslagbar andra stunder -
Gud vad svårt, dom är lika bra typ fast på olika sätt. Jag fortsatte att kolla på GG men har fortfarande inte riktigt kommit in i det..

Vem är det du håller i på den sista bilden? 
Jag håller i alices lillebror :)

Likes

Comments

Har fått lite frågor om vad jag använder för smink oså. Sanningen är den att jag sminkar mig aldrig längre. I början va det jätte ovant, men nu känns det konstigt att ha smink. På alla bilder jag lägger upp här på bloggen även outfits så har jag inget smink på mig. Det är super skönt, man slipper tänka på att inte klia sig i ögonen och man slipper stå varje morgon framför spegeln och sminka sig tills det blir bra och sen stå varje kväll och tvätta bort det. Asså jag vet inte jag kanske bara är inne i en sådan period nu, men det är väldigt skönt iallafall! 

Men om jag nu skulle smink mig så använder jag en marykay foundation, mascara och rouch som jag inte vet vart dom kommer ifrån. Även ett läppstift från marykay som jag glömde ta med på bild. 

Hur gör ni? sminkar ni er varje dag eller bara på fest? 

Likes

Comments

Godmorgon! 

Det har varit världens jobbigaste natt för mig, kazie hade fått i sig något igår så hon stod vid dörren och gnydde typ varannan timme inatt för hon ville ut. Har sovit jätte dåligt så trodde inte jag skulle orka upp i morse. Men eftersom jag har ett jättte viktigt möte så var jag tvungen. Sitter i bilen nu och är snart framme. Efter mötet är det skola går till typ 2 idag, efter det åker jag hem. Hahaha alicia smsade mig igårkväll och ville åka på utflykt idag, så får väl se hur det blirwink

Likes

Comments

Detta är bara några av alla miljarder grejer jag ska göra innan jag dör.
Men det är roligare att göra inlägg om det, därför jag inte tog så många bilder!


Likes

Comments

I woke up before the sun Chased your ghost across the yard Through the fog and tumbling dark 'til you were gone
Virginia I can hardly breathe I've forgotten how to sleep And your face still haunts my dreams when I'm alone

So now I'm walking on a tightrope wire Too far off the ground I'm imagining the words you said when last I saw your mouth Yes I'm walking on a tightrope wire So afraid to fall And I'd tell you that I miss you but I'm sure it doesn't matter at all.


Likes

Comments

Ett försenat inlägg, men detta är iallafall vad jag köpte i allum!

Ett par nya mönstrade leggins, älskar dom så mycket helt kär!! Från Bikbok 129:-


En kofta som man kan ha till allt, speciellt till sommaren när man har kjol eller klänning. Från Bikbok 249:-

Likes

Comments

Har verkligen inte gjort någonting sen jag kom hem från skolan. Jag har ingen ork eller lust heller, men samtidigt som jag inte vill sitta inne. Åhh får panik, behöver ta en fet dusch och städa mitt rum men... nää! Hörs sen 
Likes

Comments