Jag har uppfattningen att bloggar handlar om att locka läsare, hur engagerad man är varierar men i grund och botten vill väl alla att någon ska läsa det man skriver. Om någon ska vilja läsa, ska det vara något som intresserar, men ska man luta mot mode och dylikt där det absolut finns läsare, eller kanske något annorlunda för att sticka ut, eller ska man köra den stora trenden med fitness, eller ska man hålla sig till att intala alla att ens vardag är sjukt intressant och meningsfull? Alla är olika och har olika uppfattningar men på ett sätt känns alltihop rätt likt ändå.
Jag satt och funderade på varför man bloggar egentligen.
Jag bloggar inte bara för att blogga, utan för att jag gillar att skriva, skriva något fint kanske, eller bara rappakalja för att få ut det.
Det här inlägget är nog mest rappakalja, men jag hade lusten.

Sportloven har kickat igång på vissa ställen och andra längtar till att deras ska börja, kaoset i Prag har börjat och likaså är skidorter överfulla med entusiaster.
Men jag, jag stannar hemma, umgås med mina nära och samlar ihop mig för slutspurten på skolan. Stressigt minst sagt men det är värt det, helt klart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså, fredagar, det blir helg och man är ledig två dagar.
Man kan dricka med vänner, träffa partnern, umgås med familjen etc etc.
Jag själv, väljer det första alternativet oftast, anledning är väl att jag inte har pojkvän och familjen är rätt åtskild haha.. Men jag trivs med mitt alternativ, älskar att träffa människor och upptäcka nya ställen!
Och just denna veckan, den är lite speciell, då jag blivit sams med en vän jag haft det lite sisådär med sen i oktober.. Så ikväll, ska jag bara njuta så mycket av fredagen.
Inget pluggande eller ugglande hemma, nej, nu ska jag ha kul och leva medan jag faktiskt kan!
Sedan är det väl även lyckligt att jag fick lov idag, en vecka borta från skolan, för att sedan pusha några veckor till, stå ut till nästa lov.. Det låter oändligt, tills jag inser att detta är mitt näst sista lov, för sen nalkas student.
Så denna fredag, är för vänner, livet, väntan & hopp. 🎉

Likes

Comments

Piercingar, tatueringar, scarification, töjningar.

När ska vi acceptera dessa body modifications på riktigt? Sneda blickar och taskig attityd möts man av alldeles för ofta. Fler och fler har tatueringar, piercingar, vi ser det varje dag men ändå ska det vara konstigt? Borde inte smink anses som konstigt med då? Och hur kul vore det om ingen fick göra som de själva ville, om vi var tvungna att se ut på ett visst sätt efter lag, eller vänta nu, det är vi ju typ! För inte har jag lika stor chans till hälften av jobben som någon utan piercingar, jag ser inte mer skrämmande ut än en tjej med en massa smink, det sticker ut precis lika mycket men folk verkar ha svårt med metallen. Visst tillhör det inte normen i den äldre generationen men se er runtomkring, vi är en ny generation, låt det få vara en positiv sak att få vara hur du vill när du vill, i rimlig utsträckning! 👊

Likes

Comments

Vad ska man skriva i ett första inlägg egentligen? Det känns som att vad jag än nu skriver kommer definiera mig hur jag ska vara som bloggerska, vad jag kommer att blogga om och vad jag har för åsikter.

Men så vill jag inte alls att det ska vara, tvärtom. Mitt första inlägg ska vara det mest förvirrande, det som snubblar in på allt samtidigt som bara visar att jag är överallt och ingenstans, gärna samtidigt.

Jag är inte en mode-tjej, men visst kommer jag säkert lägga ut lite fina klädesplagg / outfits. Jag är inte en författare eller konstnär, men ibland kanske jag i alla fall skriver en speciell text. Min blogg vet jag inte hur den kommer se ut, jag har lika mycket koll som vem som helst ungefär.

Well, jag i alla fall är en normal tjej, går sista året på gymnasiet, långt ut på landet mitt i ingenstans, pluggar djursjukvård och har några katter. Inget sådär speciellt om jag får säga det själv.

Likes

Comments