USA är det bästa som har hänt mig. Jag har aldrig varit så lycklig som jag var i USA och kommer aldrig att må lika bra i Sverige. Jag växte och förändrades så mycket under mitt år, jag känner mig som "mig själv" nu och som om nu är jag den jag alltid skulle vara. Jag har träffat några av dom mest underbara och inflytelserika personerna i mitt liv och jag kommer alltid att ha dom nära hjärtat. Är så tacksam över att jag fick privilegiet att bo hos den finaste värdfamiljen och ha sånna underbara vänner. Och att jag träffade den viktigaste personen i mitt liv är bara så ofattbart. Allt jag har fått uppleva, se, göra har betytt så mycket och har verkligen gett mig ett bredare perspektiv på allt, på mig själv, på andra. Att åka till USA har varit det bästa beslutet jag någonsin tagit och jag är så otroligt stolt över allt jag har åstadkommit under mitt år.
Vad händer nu då? Ja, i slutet av Juni åkte jag till Hamburg, tyskland, och fick min GED examen så jag tog studenten 2 år tidigare. Jag kom in på ett college i Arizona och har köpt en enkelbiljett till Phoenix. Planet går 12 Augusti. Då fortsätter drömmen om att bo i drömmarnas land och spendera livet där jag mår som bäst. Har haft så otroligt många motgångar i denna processen men jag har verkligen gett mitt allt och kämpat, och om 4 veckor är jag hemma igen. Jag är så stolt över mig själv att jag klarat detta på egen hand och att jag alltid följer mina drömmar. Allt handlar om att vara lycklig, och i USA mådde jag bättre och vara gladare än vad jag någonsin kommer att vara i Sverige.
När du äntligen får uppleva en liten del av din dröm, då är det omöjligt att lämna och gå tillbaka till livet du inte vill leva. Jag älskar den personen jag blev när jag kom till USA, jag älskar personerna jag träffade, platserna jag såg och jag älskar USA. USA är hemma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

började dagen som vanligt, gick till skolan, inget vanligt alls. Sen i 2nd period, dans, så var jag och min dansgrupp i lilla gymmet och tränade på våran dans rutin som vanligt. Helt plötsligt springer en säkerhetsvakt in och skriker åt oss att springa och gömma oss och hon ser livrädd och panikslagen ut. Hann inte ta med in telefon utan sprintade till dansrummet som ligger jämte gymmet. Alla 35 elever sätter sig ner och vi blir tillsagda att var tysta och ta på oss skorna. Min lärare, Coach Ray, får information och säger att det finns en man på campus med en pistol, skolan är under lockdown vilket menas att ingen får eller kan lämna. Tid går och alla har panik, sen får vi veta att det är en elev som har pistolen men ingen vet vad det rör sig om. En tjej går till Twitter och vi får reda på att det är en senior som tog självmord. Han gjorde det i "the breezeway" vilket är en gång som ligger jämte lilla gymmet, där jag var minuter innan allt hände.

Är i chock. Kvällen innan så hade jag pratat med honom för första gången, pratade om framtiden och vad vi ville göra. Han vill gå med i The Airforce och fortsätta med Track and Field, som han var en stjärna i.

Trodde aldrig någonsin att jag skulle behöva få uppleva detta, allt var som en film spelades framför mig. Vill bara säga att man vet aldrig vad någon går igenom , skenet kan bedra och någon som verkar så lycklig kan var på gränsen att inte klara mer. Ta hand om era nära och kära, se till att ni vet hur dom verkligen mår och finns där för dom, det kan rädda någons liv.

han tweetade detta minuter innan han gjorde det, lärare och security försökte prata honom ur det, men det var försent.

rest in peace

Likes

Comments

Måndagen efter prom var det "senior ditch day", alltså ALLA seniors skolkar och går på pool partyn eller fester osv under dagen. Jag och Kat aka min tvilling åktevid 12, först till en kille som heter Grant, sen efter typ 20 minuter åkte alla till Jillian och var där, sen efter några timmar åkte vi till Joeys och hängade, dansade och spelade volleyboll/basket osv. Var en jätterolig dag, träffade massa nya människor och bara släppte loss typ haha. Jag och Kat åkte hem vid 18 tiden sen åkte vi hem till mig och åt.

Likes

Comments

PROM!!!!!
Omg, hade en sån underbar kväll, definitivt en av de bästa i mitt liv. Började dagen att åka och fixa mitt hår och bli sminkad på ulta beauty ich primp and blow hair bar. Kom hem lite innan 16, då fixade jag allt jag var onöjd med haha. Vid 16.40 kom Chris och sen åkte vi till Alisanos, där vi tog bilder med våran prom group som bestod av 20 pers. Vid 18.15 åkte vi till Bucca Di Beppo, en italiensk restaurang och åt. Jag och Chris åt Caesar sallad och nån pasta med spicy sås och kyckling, det var jättegott! Sen blev vi upphämtade av en Hummer Limo (!!!) och åkte till Jake's för att förfesta lite, sen vid 21 åkte vi till själva dansen som var på Schnepf Farms, temat var Footloose. Var jättemysigt och gulligt, dansade hur länge som helst och träffad alla mina vänner. Vid 12 åkte vi hem till Jakes igen och jag däckade i soffan med chris runt 2, sen vid 7 på morgonen åkte vi hem till Chris och sov tills 15 haha. Sen gjorde vi inte mer den dagen, kollade filmer och myste. Men prom var såååå kul, världens bästa dejt hade jag med💞

Likes

Comments

Igår kväll så blev jag asked to prom av Chris. Han brukade spela baseball, därav referensen haha. Har redan min klänning men den får bli en surprise 😁

Likes

Comments

Fredag-söndag så var vi i New Orleans innan vi åkte på kryssningen. Inte min favvo stad alls. Det luktade skit äckligt och det fanns massa uteliggare och skumma människor och det var skräpigt, Tempe är 1000 gånger bättre. det var ändå ganska mysigt att gå runt, väldigt kallt dock. Vi åkte på en bus tour och fick veta massa om kulturen och alla naturkatastrofer som inträffat där, var långtråkigt men lite intressant haha.
Likes

Comments

Har varit sjuk sen jag kom hem får spring break så har verkligen inte gjort något värt att blogga över. Mår skitdåligt, har feber, migrän, hostig och jätte förkyld, inte kul. Tvingar mig själv att gå till skolan så att jag inte missar massa och blir dropped från class.
Förra lördagen var jag på Madeline's bday dinner, hon hade fyllt 17 så vi ålte till Kona Grill vid 22.30 på kvällen pga massa kaos innan.
Umgåtts massa med Chris, haha whats new. Är så himla glad och excited för han hänger nämligen med till Sverige och stannar i 3 veckor! Sen kommer mina föräldrar hit i lite mer än 1 vecka vilket kommer att bli grymt.
Likes

Comments

Andra veckan i skolan efter springbreak, går lite trögt för det är inte mycket som händer men men massa som väntar. Kommer ett inlägg om mitt lovvså calm down.
Iallafall så är det sista quartern nu i min high school karriär. Känns sjukt konstigt att jag varit borta i över 8 månader och bara har runt 6 dagar kvar av mitt high school år. Men det slutar absolut inte här. Har träffat så många underbara och fina människor och har en sån grym vängrupp. Är så excited på att mamma och pappa kommer hit och kommer att se min graduation och sen se allt här i USA. Sen hänger min andra halva, Chris, med till Sverige i 3 veckor vilket jag är astaggad för. Att först få visa mitt andra hem för mina föräldrar och sen få visa svea för min bästa vän kommer att bli så kul.
Likes

Comments

Glömde berätta att jag sk på kryssning under springbreak som börjar idag. Imorse flög vi till dalls, sen till New Orleans där vi ska spendera 2 dagar, sen på söndag går båten till Mexiko, Belize, Honduras pch Roatan Islands.
Likes

Comments

Var på basketmatch igår igen haha. Gick med Chris och hans vän Ben. Matchen var typ 1 timma bort men det var en jättebra match och vi vann så nu är vi i final!! Efter matchen så åkte vi till In'n'out och vi kom hem vid 00 tiden.
Likes

Comments


Better Blogging Nouw