Hejsan Bloggen!

Jag har lite fundersam på om jag inte ska byta bloggportal sad . . . ibland känns det som att min blogg inte "passar in" på nattstad, det jag tycker om att skriva om. Jag älskar att skriva om mode men jag gör inte det så mycket eftersom att det känns som att nattstad är en bloggportal för tjejer som lägger upp suddiga mobilbilder och så . . . Jag älskar att redigera mina bilder och lägga ut fina bilder men det känns som att man är den ända som gör det. Visst känner man sig unik då men det känns inte som att läsarna på nattstad vill läsa om mode utan bara om sex, skvaller och fest. Jag öppnade en blogg inne på Devote idag och får se om jag börjar blogga där. Vill blogga på en portal där man känner att man passar in.

Vad tycker ni? Ska jag byta?


Likes

Comments

Anledningen till att jag inte har bloggat så mycket idag är just för att "dagen efter" mår man oftast inte så bra och idag är en sådan dag. Lördagens galna inflyttnings fest var hur rolig som helst och jag förstår varför jag mår som jag gör idag haha.

Imorse tog jag och Theo bussen hem till honom lite 11.20, vi sov över hos vår kompis Måns eftersom att vi inte kom hem på ett annat sätt då vi drog från festen halv 3, pallade verkligen inte gå hem. Jag känner mig helt öm i kroppen och hittar blåmärken lite överallt, det är tecken på att det var en bra lördagkväll laugh

Likes

Comments

Man kan väl säga att nu är vi fullt klar vakna efter gårdagens festligheter! 😃👍 vi hade hur roligt som helst på inflyttningsfesten med en massa folk och musik 😊.

Nu sitter vi i soffan framför en film med lite kycklingsoppa och mackor 😊.


Likes

Comments
Likes

Comments

Aztec shorts

och armband

Igår när jag och Theo var i stan för att fixa present tänkte jag passa på att köpa ett par shorts som jag velat ha i någon vecka, de blåa med aztec fickan. Jag hade även kollat på de svarta, jag tyckte de var riktigt snygga med aztec framsida och dessutom har jag inga svarta shorts wink. Så Theo sa att han kunde köpa de svarta åt mig om jag ville, gissa om jag blev glad haha! Sen fick jag armbanden på köpet laughLikes

Comments

Godmorgon Bloggen! laugh

Jag vaknade för en timmes sedan ungefär och har hunnit duscha, nu ska jag bara äta en upppiggande och god frukost också sen efter det blir det väl att förbereda lite inför kvällen. Vi ska ju som sagt iväg på en liten inflyttningsfest ikväll så vi måste passa lite bussar och så, så jag funderar på när jag ska börja sminka mig och sånt hehe smiley.

Igårkväll blev det inga större onyttigheter för mig utan jag gjorde en as god fruktsallad fylld med vitaminer och vaniljkesella, mums!


Likes

Comments

Hallå bloggen! smiley

Idag i skolan fick vi en rolig foto uppgift och jag jobbade med Stephanie. När vi hade fotat klart våra bilder som vi skulle ta till skoluppgiften gick vi runt i tivoliparken och kollade på de söta på-fåglarna, papegojerna och nymfparakiterna! Jag fick en massa fina bilder på fåglarna som jag kan lägga upp imorgon laugh.

Efter skolan gick jag och Theo en runda på stan. Vi shoppade några saker till mig och köpte en inflyttningspresent till några av våra kompisar. Imorgonkväll är nämligen jag och Theo bjudna på en liten inflyttningsfest till några nära vänner till oss, kommer bli kul laugh.

 Ikväll ska jag försöka att inte äta några onyttighete och ska därför äta en massa frukt med vaniljkesellla, mums!  

Här får ni en sneak peak på dagens shopping;


Likes

Comments