Nu har man fyllt 20 på julafton. DET känns som vanligt ingen nytt. 😊😊😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

detta är milly och jag tycker om den här hästen så mycket. Hon är jätte snälla och mysig det vissar hon alltid när man bostar henne.

Likes

Comments

Jag har aldrig trott att man kan sakna någon så mycket för vissa så syns så tydligt att man är kär . första gången man blir kär så får man fjärilar i magen och man tänker bara på personen. så är det också idag för mig . Jag är kär i dig som första gången jag träffade dig och det är så mycket jag vill visa dig. men snart så är jag med dig och det längtar jag efter dig så mycket.

Likes

Comments

Tänk att Innan i tiden så fick man inte älska som man vill, men inte äns idag får man inte äns idag älska som man vill.

Likes

Comments

Daet är så orättvist med att inte ha chansen att bestäma vad ska man göra i sitt liv eller vad man vill enkligen . Det är bättre att följa sitt hjärta inte någon annas vall.

Likes

Comments

En röd ros som har sina blad som är glad men den rosen har vissnat föralltid . 🌹

Likes

Comments

Jag älskar dig från hela mitt hjärta ...... Du är mitt allt, mitt liv och min evighet! Jag har ett stort intresse – det är du, min älskade! Din kärlek gör mig varm. Det är du som tänder elden inom mig. Älskar dig så jättemycket. Saknar dig så jättemycket. Love du är min ros dom doftar. Min kärlek till dig blommar för alltid! Din för evigt. ”Gör allt för att få engagera mig i ditt liv, för jag vill vara en del av dig. När jag tänker på dig, blir jag glad. När vi ses, blir jag varm ❤️💋😍


Likes

Comments