Jeans X Cinco // Tröja X H&M // Jacka X Lindex // Skor X Adidas // Solglasögon (lånade utav sarishen) X Ur & Penn // Bälte X Fiorucci (som jag tror bytt namn till "Two Angels") // Klocka X Marc by Marc Jacobs.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

MÅNDAG: Skola och sedan så träffade jag Sarah efter skolan och umgicks med henne i det fina vårvädret. Vi har haft så härligt väder denna veckan, runt 20•c och sol varje dag!

TISDAG: Återigen så var jag i skolan och vi hade ett nationellt prov i So. Efteråt så träffade jag Sarah och Melissa, vi solade och myste.

ONSDAG: Skola och sedan så träffade jag Sarah igen och åt myslunch i solen.

TORSDAG: Skola som vanligt och även idag så hade vi ett nationellt prov i So. Sedan så träffade jag min saknade vän Julia, vi fikade och snackade.

FREDAG: Efter skolan så åkte jag in till stan med Hugo för att köpa present till Ida som fyllde år i lördags. Efter det så skulle Hugo åka hem så då mötte jag upp Sarah och Lisa, vi köpte lunch och lite chips och godis och gick och la oss på en filt i Slottsskogen. Vi spelade musik, umgicks och njöt utav det fina vädret.
Senare på kvällen så träffade jag lite kompisar!

LÖRDAG: I lördags så fyllde min bästis Ida år så vi var några hemma hos henne och firade på kvällen! Det var väldigt kul.

SÖNDAG: Idag har mina kusiner och min faster och hennes man varit här. Vi åt middag och fikade vilket var väldigt mysigt.

Likes

Comments