​Rhodos 2015 med Bell! 

Fina quinzie boon (bonnie

Kroatien 2015 med familjen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Har haft sååå himla mycket därför dålig uppdatering!
Har massa plugg för tillfället och tränar en del! Imorgon har jag redovisning och på fredag är det tenta, så nervös!

Likes

Comments

Hej! Hade lektion kl 10.15, Sen skulle vi till Södertälje för att prova häst men sådant dåligt väder så tar det på söndag istället!

Kl 19 åkte jag till gymmet och körde rumpa och ben skönt! Ser på film nu och planerar morgondagen'
Likes

Comments

Hej!
Gör mig redo för stallet. Har precis kommit hem från Isabelle. Var ute igår, emy, Anki, Linnea. Isabelle och jag blev det, kul att så många kunde för en gångs skull! Rolig förfest, efterfest på Subway!

Tränade även rygg och mage igår, skönt!
Likes

Comments

Hej! Åkte ner till Kalmar igår för att prova Sanna häst en gång till. Var i ridhus så skulle prova att hoppa! Han är jättemysig men lite seg tyvärr.. Fortsätter nog leta!

Vi var hemma 17, satte mig med plugg och runt 18.30 drog jag till gymmet med Linnea! Vi körde armar och jävlar vad skönt det var!

Ska iväg och fira broder nu, men först hämta upp brorsonen!


Likes

Comments

Hej! Idag efter plugget så åkte Jah till kanonhuset och tränade med Linnea för första gången! Det gick bra, vi körde ben och rumpa, lite mage! :)

Imorgon ska jag till Kalmar och prova häst igen, sen kanske träna, kanske gå ut led gruppen men måste nog plugga.. Vi får se.

Byebye

Likes

Comments

Hej!
Vaknade ganska tidigt idag så drog iväg till gymmet! Var mycket folk eftersom det är lördag men sprang i alla fall 20 min och drog sen hem för att få en promenad med mammsen! Sen dusch och iväg för att träffa Isabelle, Linnea och emy! Snackade, käkade och såg på skräckis! Nu sovdags och imorgon plugg.. Balle


Likes

Comments

Hej

Dålig uppdatering, jag vet men här kommer en snabbis av de senaste dagarna!

Plugg torsdag samt kollade på hoppträningen, blir sååååå sugen! Fredag var det föreläsning och efter det lite plugg med angelika! I morgon ska jag kanske kolla på dressyrtävling för KG Svensson, träna samt träffa flickorna! Söndag måste jag plugga, kanske lördag med för nästa vecka är det mycket i skolan!! Usch ​

Likes

Comments

Uppe med tuppen!

Klockan är inte ens 07.00 och här sitter jag och ska köra skivstång, bra Lisa! Sen blir det plugg med Angelica i skolan, skönt att komma hem och vara klar sen!


Likes

Comments

Hej! Slutade föreläsning kl 15 så då drog jag en snabbis till gymmet! Sprang 25 minuter och sen lite benövningar, skönt! Nu måste Jah dock hem och plugga.. Kul!​

Likes

Comments