På senare år har hudvård blivit en stor det av mitt liv. Att ta hand om sin hud är superviktigt, det syns på utsidan och du själv känner att du strålar när din hud är fin. Jag har testat många olika produkter och provar ofta nytt, men just nu är det här produkter som funkar superbra för mig. Kvällsrutin och hudvårdsprodukter jag använder sporadiskt kommer komma upp på bloggen inom snar framtid!

Produkterna står i ordningen jag använder dom!

Clarins Gentle Foaming Cleanser for normal/combination skin
- vad jag använder först på morgonen. En enkel produkt som rengör och tar bort orenheter du fått på huden efter natten. Använder varmt vatten på huden först, masserar ansiktet med produkten i ca 1 min och sköljer sedan av det med kallt vatten.

Ren Clarifying Toner for combination/oily skin - en stark toner jag bara använder i T-zonen. Använder bara då min hud inte känns det minsta torr. Applicerar lite på en bomullspad och dabbar där jag vill använda den, OBS drar inte på huden!

Peter Thomas Roth Glycolic Acid 10% Hydrating Gel - ideal för problemhy, minskar fina linjer, ger en jämnare hy utan finnar och mycket mer! Kan inte säga nog gott om denna produkten, den har räddat min finniga och ärriga hy. Applicera ett tunt lager och låt sjunka in i 10 minuter. Man behöver bygga upp tolerans mot produkten så vid köp kolla rutinen du ska följa, står på flaskan!

Dermalogica Gentle Soothing Booster Concentrate - ett serieliknande koncentrat som jobbar med att lugna ner huden. Gör exakt vad den påstår och är superbra efter trådning för att slippa infekterade hårsäckar! Applicera 3-4 droppar och låt sjunka in.

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief - en otroligt återfuktande gel. Jag har svårt för att använda tjocka, vita krämer på morgonen då jag lätt blir oljig i T-zonen under dagen. Denna krämen sjunker in snabbt och håller huden återfuktad hela dagen.

The Body Shop Elderflower Unperfumed Eye Gel - en väldigt lätt gel som sjunker in snabbt och återfuktar lagom. Har aldrig varit särskilt torr under ögonen så den här räcker utmärkt för mig. Applicerar under ögat och på ögonlocken med ringfingret.

X-lash Eyelash Serum - ett ögonfrans serum som gör vad det ska. Mina ögonfransar blev långa och fina efter 3 veckor. Enda negativa är att jag får fina hårstrån på övre delen av kindbenet nära ögat, men det är lätt att ta bort med trådning. Appliceras längs fransraden.

Elizabeth Arden 8 Hour Cream - tror alla stött på den här produkten någonting. Fungerar fint för att återfukta mina läppar.

Jag vet att jag har en lång hudvårdsrutin, men för mig är det värt att lägga lite extra tid på morgonen, det gör sådan fantastisk skillnad!
Massa kramar

  • 74 Readers

Likes

Comments

Hej!
Jag har alltid varit väldigt intresserad av skönhet, och då mina vänner börjar tröttna på mitt konstanta tjat om diverse produkter kände jag att jag behöver få utlopp för det någon annanstans, och varför inte en blogg? Min tanke är att konceptet ska vara som en youtube kanal fast i bloggform. Om någon kollar youtube mycket så vet ni vad jag menar, annars kan jag säga att det handlar mycket om favoriter, nya produkter, tips osv. Hoppas ni kikar in igen för lite skönhetsinspo!

  • 69 Readers

Likes

Comments