Igår fick W en ny mjuk kompis, en Maileg kanin! Jag har kolla länge på dem och tycker att de är så fina 😍🐰

Han älskade den! Och tur det med tanke på ett de kostar ett par hundra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dessa två följde med huset när vi köpte det! Så fina och välgjorda gamla möbler! Men jag vill inte ha så mycket mörka träfärger hemma så ska måla dem vita!

Vad tror ni om det ? ☺

Likes

Comments

Att inte vara dömande! Det finns så otroligt mycket pekpinnar för hur man ska vara som förälder. Du ska amma för det är det bästa, inte låta barnet titta på tv, inte använda våtservetter osv osv.

- Hur du väljer att leva ditt liv och uppfostra ditt barn är din ensak! Ett barn behöver kärlek, trygghet, mat, kläder och en torr blöja - hur du gör resten är egentligen skitsamma!

Jag dömer ingen för hur de tar hand om sina barn, våtservetter eller inte , amning eller inte , och förväntar mig tillbaka att ingen dömer mig! Det enda viktiga är att mamma och barn mår bra tillsammans och att det funkar!

Likes

Comments

Som startade lite väl tidigt vid 04,30 🙈 Lilleman är snorig och täppt i näsan så vi fick gå upp och suga rent. Somnade dock om till 8 snåret sen ..

Startade dagen med städning av övervåningen medan Vincent var och tränade. Tog kort på det vi ska göra oss av med i sovrummet och la ut på köp byt sälj!

Sen gick vi ut på en långpromenad. Vincent skulle riva ned resten av innertaket så vi ville hålla oss undan 🙈

Var så underbart väder idag så det slutade med att vi var ute och gick i 3 timmar! 1,5 mil 😅👍🏻

Likes

Comments

Jag vill göra om i sovrummet för att få mer hemtrevnad & myskänsla! Men är inte riktigt säker på vilken stil jag vill ha in!

Står mellan en lite lyxigare känsla med sammetskuddar, en djuphäftad sänggavel, svarta sängbord, detaljer som över-dörr hängare i mässing, svartvita foton på väggen och våran stora naturvita ryamatta..

Eller .. grå toner, korgar, nån stor grön växt, klädhängare i trä, svarta sängbord, botaniska motiv på väggen ..

Alltså det är så svårt! Kom gärna med tips ☺🤗

Likes

Comments

Lilleman är inne i utvecklingsfas 4 just nu. Det har för oss inneburit ett ändrat sömnmönster med fler vakna perioder på natten. Från 2 uppvak per natt till nu runt 4-5. Han är även väldigt gnällig och blir lätt uttråkad ..

Jag kan säga att jag är TRÖTT 😂 sömn är verkligen allt för att fungera normalt i psyket!

Och det är jag som vaknar på natten, och också måste vara eftersom jag ammar. Imorse fick jag allafall sova vidare ca 1,5 timme då V tog lilleman.

Att vara förälder är tufft, hade jag inte haft Vincent vet jag inte hur jag hade klarat det här ❤

Likes

Comments

.. vs hur det verkligen blev! 🙈

1. " jag kan sova eller fixa hemma medan bebisen sover i sitt babynest "

- I början sitter ungen fastklistrad vid tutten , så nej det blev inte ett jote gjort 🙈

2. " han ska sova i sin spjälsäng från första början "

- eh ja , om han nu kunnat det! William skrek så fort jag försöka lägga bort honom att sova själv. Han sov med min tutte i munnen och försökte jag flytta honom vaknade han. Nu ammar jag när han ligger i sitt babynest så somnar han 👍🏻

3. " vi kanske kan lämna honom till barnvakt vid 2 månaders ålder "

- vilket skämt 😂 Kommer dröja till han är minst 1, 1,5 tills jag lämnar honom till barnvakt.

4. " jag kan pumpa ut mjölk så jag kan åka iväg och göra nått ensam "

- får ut typ 60 ml om jag pumpar en timme , så nej 😂 Kan vara borta utan att amma typ max 4 timmar.

Likes

Comments

Ja som ni kanske kommer ihåg så har vi börjat renovera hallen. Vi har rivit en vägg och rivit ut ett litet våtutrymme där vi hade tvättmaskin förut. Även golvet i första delen av hallen är ur-riven och Vincent har tilläggsisolerat!

Sen började vi prata belysning, vi vill ju ha inbyggda spotlights! Jaha , då var det bara att börja riva innertaket då 🙄

Så det är det som händer nu, rivning av innertak och upp ska ett vitt slätt tak med spotlights! Vi hittade även gamla träbjälkar under det gamla taket så de ska målas vita 😍

Så nu är det ännu mera kaos i hallen än innan 😩😂

Förhoppningsvis är taket klart till nästa helg och SEN kan vi äntligen lägga in nytt golv 🙌🏻


Man får tänka hur det ska bli i detta kaos 🙈

Lite inspibilder till hallen / förvaring! Vill att vi ska ha en platsbyggd hatthylla och någon slags förvaring där sen ☺

Likes

Comments

Hallå! Har inte uppdaterat på ett par dagar, inte haft något kul att skriva om 😆

Har möblerat om och fixat lite i W's rum! Tagit ut skötbordet då vi har ett i badrummet nu och två behövs inte!

Här ser ni bild på bordet o de två pallarna jag köpte till Williams rum! Blir så kul när han kan sitta där själv och leka!

Postern från mrs mighetto har kommit upp! Dock behövs en bredare ramlist! En ny bok " aja baja vita soffan" 🙈 , en underbar liten nattlampa i form av ett moln, förvarings-tygkorgar från bloomingville mini & fina bilmattan från HM Home! 😍

Likes

Comments

Vi har haft en heldag på Erikslund idag! Handlat lite nödvändigheter som kärl till sopsortering och trådbackar till garderoben 🙈 Men det är alltid kul att gå på Ikea!

Hittade fina kuddfodral till lilleman på HM home också!

Sen var vi på Bauhaus och kikade vidare efter det rätta golvet! Det är verkligen inte lätt, och det är en del pengar som ska ut på just golvet så vi måste vara säkra ☺

Likes

Comments