Godmorgon allihopa!

Det blev inget inlägg igår men dagen var händelserik, började morgonen med en lååååång sovmorgon och sedan en promenad i solen. Lämnade också in min cykel och blev lovad att den skulle bli klar innan jag skulle börja jobba och det blev den tyvärr inte, men han var så gullig så det gör ingenting, fick betala med två rejäla skoskav bara då jag fick gå till jobbet. Krigare är vad jag är. Kom hem efter jobbet, åt mat i min ensamhet eftersom att V har åkt på jour. Sprang även runt med lampan som vi köpte i söndags för jag vet inte vart jag vill att den ska stå, slutade med att den hamnade på samma ställe som den började på.

Idag har jag tvättat sen klockan sju och ska om någon timme träffa Martina och hänga med henne och en liten hund i solen hela dagen och ikväll kommer fina flickor hem till mig och jag ska få bjuda dom på middag, ska bli sååå kul!

Ha en underbar dag och njut av solen!

PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag så blev det ett sent blogginlägg men idag har det hänt mycket grejer. Började min söndag med att gå till thaiboxningen tillsammans med Denise och det var riktigt kul, fick träna sparkar idag, mycket roligt! Sedan gick jag hemåt och stressade in i duschen för att sedan sätta mig i bilen tillsammans med V och åka till Linköping och IKEA. Vi hittade faktiskt mer än vad jag trodde, är nämligen tillsammans med sveriges veligaste kille..hehe, vi fick med oss två lampor hem som är i en industriell stil till sovrummet och till vardagsrummet, väldigt nöjda!


​När vi kom hem så kämpade vi verkligen med att få upp taklampan i sovrummet, vi bor i en sekelskifteslägenhet och det är högt till tak, men vi ställde en stege på två stolar och skruvade upp lampan efter mycket svärande och mjölksyra i armarna. Efter det blev det hemmagjord pizza och film, mysig söndag. 

Nu har jag suttit ett tag och kollat på förvarets hemsida, V har sökt utbildning till soldat som startar i höst och jag försöker att förbereda mig för att träffa honom väldigt lite under ca 9 månader. Hittade en jättebra sida som var just till för par, även om det för det mesta handlade om soldater som ska på utlandstjänst så var det mycket om just det som jag tänker på. Jag sätter in ett bra citat som fick mig till tårar, det är verkligen så det kommer att vara: 


"Varje gång maken åker iväg, tar det alltid några dagar innan man vänjer sig– det står disk kvar efter honom, hans kläderfinns i tvättkorgen, örngottet luktar som han,böcker han just läst står längst fram i bokhyllan, halvt ifyllda korsord ligger och skräpari soffan osv. Ganska snart har spåren docksuddats bort och man kommer in i en annanrutin, som ensam"


​Jag låter det avsluta detta blogginlägg, sov gott och gå in med inställningen denna vecka att du ska rocka, på jobbet, i skolan, på träningen eller vad du än gör. Rocka. 

Likes

Comments

Godmorgon, eller god förmiddag.

Den här helgen är den första helgen på tre veckor som jag är ledig och det ska bli så skönt. Dock så känns det sådär när jag vet att jag jobbar min sista dag på mitt jobb på måndag. Det känns jättetråkigt men jag ser fram emot nya utmaningar.

Tidigare i veckan så gjorde jag mitt nationella prov i Matematik 2b och jag är så nervös över hur det egentligen gick, jag vill verkligen bli godkänd så att jag kan komma in på den utbildningen som jag vill gå. Jag vill gå personal och arbetsvetenskap, det låter så roligt och verkligen som ett jobb som skulle passa mig som tycker om att prata och är väldigt framåt av mig.

Nu sitter jag i soffan tillsammans med V och jag har precis ätit frukost, havregrynsgröt med jordnötssmör, kanel och banan, rekommenderas verkligen! Såå gott! Vi ska snart gå ner till stan och köpa en present till min kusin som vi ska fira ikväll.

Ha en fin lördag​Det här är en bild ifrån vår lägenhet, visst är fönstrena underbara?

Likes

Comments

För det finns känslor som man inte riktigt kan förklara, som man måste känna och tänka på ett tag för att kunna sätta ord på dom. Men jag är rädd, så långt vet jag. 


Det finns små människor med stora ord, och jag har litat och trott på många av dom människorna. Så många att jag nu idag tror att alla är som dom. Det kanske låter klyschigt och det finns många som har sagt det förut men jag har nog en hårt skal och försöker att inte längre bry mig men inne i mig så bor en liten flicka, som är väldigt skör, och går hon sönder så går hon sönder i tusen bitar. Jag gör allt för att skydda henne. 


Jag är rädd för att förstöra det här för att skydda mig själv. Jag är rädd för att göra illa dig på vägen. Jag är rädd för att vara för mycket. Jag är rädd för att vara för lite. Jag är rädd att inte räcka till. Jag är rädd för att känna för mycket. Jag är rädd för att känna efter. Jag är rädd för att tycka om dig. 

Jag är rädd för att du ska vara här idag och lämna mig imorgon. 


Jag är väldigt mycket, jag känner alla mina känslor väldigt starkt. Och det är väldigt mycket känslor för dig att ta in. Jag funderar väldigt mycket och ibland på saker som inte är ett problem. Ibland gör jag problem av saker som inte ens har hänt. Jag är en väldigt orolig själ. Men en sak som jag vet säkert är att när du inte är här så är du i mina tankar, och när du kysser mig så slår mitt hjärta lite snabbare och det pirrar i min mage, och saken är den att oavsett hur rädd jag än är så ger jag dig hela mig.


Likes

Comments

Jag vet inte hur jag ska börja eller vad jag ska säga, jag vet inte riktigt vad jag kommer vilja skriva eller varför jag gör det här, men nu har jag skrivit många dokument på min dator som bara jag och kanske någon till har fått läsa och jag tycker att det är roligt att skriva och uttrycka mig så jag kommer att försöka att göra det här, jag kanske till och med publicerar någon text som jag har skrivit innan, vem vet. Men det ska inte bli för seriöst, jag är inte så seriös i min vardag, jag är sprallig och skojar mest hela tiden. Ska försöka blanda upp det i en härlig mix, det är ju mitt liv, mitt väldigt känslosamma och mycket härliga liv. Njut.

Likes

Comments