• Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Vardag

Hello guys, jävlar va det är nice att ba gå i Göteborg och inte göra ett skit. Helt ärligt har bara gått planlöst mellan affärer hela förmiddagen, sen gick vi (läs: tvingade jag) ner till relaxen på hotellet och badade i poolen och bastade, hur skönt som helst kände mig jättefräsch efter. Juste, hittade två klädesplagg idag ett par jeans och en tisha, sinnes ju.

Nu vaknade jag får en nap för typ en timme sen, går in i badrummet och där ligger m i badkaren.. tydligen va jag så tråkig att hänga med när jag somnat att han sa att han skulle bada tills jag vakna, sagt och gjort. Nu har han gjort mig sällskap medan jag sminka om mig och fixade till håret lite, nu ska vi bara bestämma kläder sen ska vi strosa ner för avenyn och käka middag. Igår åt vi på en båt, det va supergott och mysigt vet dock inte vad det blir ikväll. Det verkar iallafall bli regn... så inomhus eller under tal verkar det bli!
Ha det bra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hallå igen!! Nu är vi här, mer precist i Göteborg och här stannar vi till fredag kväll. Det är sjukt fint och varmt väder här så första dagen startade jättebra! Vi kom fram vid typ halv 12 sen dess har vi bara gått på stan och strosat, fick med mig ett par jeans och Mateo en pullover tröja.

Planen är ju inte att shoppa loss och ärligt så tycker jag än så länge inte att affärerna bjuder på super roliga saker heller så det är ju skönt det haha.

Nu har vi iallafall checkat in på rummet och ni ska jag ligga och vila fötterna, det blir ju mycket gående när man inte vet vilken spårvagn som går var liksom, planen för ikväll är väl egentligen bara att vi ska duscha, byta om sen gå ner och hitta någon restaurang att sätta oss på. Blir nog bra det här hörrni.

Likes

Comments

Vardag

Några bilder ifrån förra sommarn när vi åkte till Göteborg med min syster och hennes sambo, då bilade vi dit och hem men imorgon tar vi faktiskt tåget istället, kändes bara skönare eftersom det bara är jag som kör annars blir det lätt långtråkigt liksom.

Iallafall förra året va vi på Liseberg två dagar och det va svinkul, jag tror helt ärligt nöjesparker är en sån grej man aldrig växer ifrån, det är ju hur kul som helst att åka karuseller hela dagen. Den här gången har vi dock inte planerat att gå på Liseberg någonting men eftersom vi ändå kommer vara där tre dagar finns ju chansen att man slinker in ändå haha..

Annars har vi inget direkt planerat som vi ska göra, m har kollat på lite grejer han tänkt köpa annars är planen bara att ta det som de kommer helt enkelt (läs: 2-dagars band på Liseberg) så vi får väl se vad som händer hörrni, håller er uppdaterade om det händer nått kul (läs: Liseberg)

Likes

Comments

Vardag

Varje dag, varenda dag på hela året, inte ens julafton, födelsedagar eller begravningar får oss att släppa taget om våra sociala medier. Vi postar ständigt bilder, texter, gifs och allt vad det kan vara oavsett vad vi gör, om vi så sitter i bilen, på toan eller vid matbordet.
Missförstå mig rätt jag, precis som alla andra, älskar och brukar sociala medier varje dag. Jag lägger ut bilder, kollar youtube klipps och scrollar på Instagram säkert flera timmar om dan. Och jag, precis som alla andra, älskar att se vad Linn Ahlborg har på sig eller vad Andrea Hedenstedt kört för träning. Jag, precis som alla andra, är i stort sätt beroende av sociala medier och är helt cool with that.

Något jag dock inte är cool with är när folk använder sociala medier för att skapa en slags mur från deras verkliga liv, dom har miljontals följare på Instagram som dyrkar vid deras fötter så fort dom lägger ut en ny bild eller boomerang, ändå väljer dessa sociala medier profiler att bara lägga ut material som visar "the good side of life"
Jag menar såklart att man har all rätt till att lägga ut exakt vad man vill men får verkligen flipp när det går till en överdrift och när personer medvetet bara visar fina samarbeten och bilder från fina stränder från deras weekendresor. Bilder som får andra "vanliga" människor att ifrågasätta sina egna liv och sin egen vardag. När det går till en sån överdrift att vanliga människor börjar redigera och välja ut vad av sitt liv man ska lägga ut.

Det borde inte gå så långt att människor väljer delar av sitt liv att endast visa för att det anses vara just dom bitarna som tillsammans skapar det perfekta livet. Det finns inget perfekt liv, och det finns inga Instagram bilder eller Twitter-texter som kan klassas som perfekta heller. Det ända jag säger är att man kan inte redigera sitt liv perfekt, man kan inte cut and glue ihop ett perfekt Instagram liv. Så äre

Likes

Comments

Contains affiliate links Vardag

Är verkligen sugen på dom här sakerna hörrni, åker ju till Göteborg på Onsdag med m så kanske blir lite shopping då. M shoppar alltid jättemycket och bara suuuuuper dyra saker, menar liksom en tisha för typ 600 kr, det tycker liksom han är ett SVIN bra pris man ba? Iallafall kommer alla länkade saker ifrån Gina och där är det ju det betydligt mycket billigare haha.. något som passar min och er plånbok lite bättre förhoppningsvis!

Likes

Comments