Den första helgen i maj åkte jag och min fina mamma till Göteborg för att spendera två härliga dygn på Sankt Jörgen Park Resort. Mami och papi gav mig och min storebror en varsin hotellweekend i julklapp. Brorsan fick en golfhelg med pappa och jag fick en spahelg med mamma. Underbara julklappar! Hotellet vi bodde på var hur fint som helst och hade en stor spa-avdelning med en 38graders utepool, så härligt! Maten var också väldigt bra, vi hade 3-rätters båda kvällarna och frukostbuffén kunde man äta ute i solen.

De hade en god rawfoodbuffé nere vid spaavdelningen där man kunde äta lunch. Jag tycker det är så spännande och gott med rawfood. De flesta rörorna är nötter som varit blötlagda i flera timmar som sedan finmals och blandas med lite olika kryddor.

Vi la till en spa-ritual i våran vistelse. Man började med att välja vilken känsla och doft man ville använda genom sin ritual, t.ex. relaxing, energi, osv. Därefter fick man en liten väska med produkterna man skulle ha till sin ritual och ett schema som visade hur man skulle göra den. Vi valde energi för att de produkterna luktade såå gott! När man valde att lägga till ritualen så fick man även tillgång till "himmelriket" där man skulle utföra sin ritual. Där inne fanns det olika varma och kalla källor som man skulle gå emellan. Det fanns t.ex. ett "tvagningsrum", ett relaxrum där man kunde vila på en vattensäng intill en öppen eld, olika typer av bastu, kalla bad osv. Ritualen fick man gör under en hel dag och i den ordning man själv kände. Vi hängde i spa´t i ca 9 timmar den dagen haha, tröttnade aldrig.

​Hade det fantastiskt med en av mina favoritpersoner. Tack för helgen mamma, kunde inte haft det bättre!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det bösta jag vet i frukostväg är att göra amerkanska pannkakor och äta de tillsammans med nutella, bär eller lite smör och sirap! Kunde jag så skulle jag lätt styra upp en fet frukost varje morgon, meen tyvärr har jag inte en så bra ämnesomsättning haha. För att inte siffrorna på vågen ska kuta iväg alltför mycket så har jag bestämt att ha varannan helg som "fuskhelg" då jag får äta en redig frukost, pizza, chips, och allt jag nu vill ha. Sen så ska jag försöka äta relativt nyttigt resten av tiden. Vilket inte är så lätt när man älskar god mat och goda frukostar som jag! Jag får helt enkelt nöja mig med att kika på goda frukostbilder fram till nästa helg. Åh vad jag är sugen på pannkakor!!

Likes

Comments

​Hej mina vänner! Jag har haft en blogg på devote under en längre tid, som tyvärr raderades för att jag var alldeles för inaktiv. Så nu tänkte jag göra ett nytt försök med detta bloggande. Kommer att använde bloggen som en liten dagbok där jag skriver om mina dagar och lägger upp lite bilder. 

Likes

Comments