Header

.. eller vad man nu ska skriva som rubrik ;)

Här sitter man ensam i soffan mitt i natten. Somnade på soffan förut vid 22 tiden och vaknade vid 2 tiden och var grymt röksugen och självklart inga cigaretter så jag valde att ta en tripp in till Örebro för att köpa och piggnade ju till så nu kikar jag på lite Gossip Girls. Satte även på lite kaffe då jag blev extremt sugen på det :) Får se när man blir trött igen och kan sova.

Lilltjejen blir hela 10 månader på måndag, bara 2 månader kvar sen bli hon ett helt år. Fort tiden går! Hon har lärt sig så mkt under dom här månaderna. Var hos bvc den 13 februari och hon är 70 cm lång och stadiga 9,1 kg ;) lilla knubbisen!

Stora tjejen blir kvar hos sin pappa ända till nästa helg. Skönt för henne med lov så hon får tillbringa lite tid med sin pappa och Sandra. Det gillar hon ♡ .. men så tomt här hemma utan henne bara.

Till något helt annat som jag inte skrivit om här än.. har fått fast jobb från och med 1 maj. Det är ju också helt sjukt! Turen vänder, men kommer sakna Haga Hemvård, trivdes där och sjukt underbara människor som jobbar där och alla äldre man träffat under tiden. Men kommer tyvärr aldrig få fast inom vården eftersom jag inte är utbildad.. men iaf, startar det nya jobbet redan nu på måndag som behov då det behövdes lite folk redan nu. Så ska jag skriva lite papper då så är allt klappat och klart. Men det är ju en sån trygghet med fast och känns otroligt skönt faktist :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Gossip Girls. Trevlig söndag-natt på er :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments