Ytterligare en mysig vecka

Söndag och ännu en vecka har passerat!

Första hela veckan i december, och det har varit så mysig! Varje dag har jag börjat med att öppna en lucka i min julkalender, och fått en hel rad härlig produkter från häftiga märken som jag förmodligen inte provat annars. Vad alla dessa är för någonting ska ni få ta del utav i ett separat inlägg. Betydligt bättre hittills än jag tyckte förra året!

Känner en enorm pepp på träningen just nu, bytte pass tidigare i veckan med ett gäng nya övningar, som verkligen känns samt att jag trappat upp intervallerna lite, fortfarande tio stycken, där jag springer 40 sekunder och vilar 20, men nu har jag skruvat upp tempot lite samt lagt till lite lutning. Känslans utav att svettas och få träningsvärk är fortfarande magisk! Att tillägga till detta är att jag är fullt medveten om vad som pågar i min kropp, och jag göra absolut ingenting som jag är säker på att kroppen klarar av. Allting jag gör i övnings väg är övningar från stora träningsboken för gravida, skriven utav Jessica almenäs och Lovisa Sandström, som har stor erfarenhet utav träning för bland annat gravid. Jag är riktigt less på folk som kommenterar vad jag tränar och att jag tränar, om jag ska vara ärlig! Jag skulle aldrig träna eller fortsätta med en övning om den inte känns bra!

Påtal om graviditeten, så gick vi in i vecka 23 i lördags, och hittills känns allting fortfarande väldigt bra. Lite små krämpor har smugit sig på, bland annat konstant håll på vänster sida (?) och en rygg som är lite trött, men ingenting som jag lider utav speciellt mycket!
Vågen visar fortfarande plus cirka ett kilo och hormonerna upplever jag håller sig hyfsat i schack. Bortsett från att jag fällt både en och två tårar i veckan på jobbet, när kunder kommit tillbaka med fina resultat efter vi behandlat på salongen samt användning utav produkter hemma. 😉

Helgen har varit lite extra mysig. I torsdags efter vi vaknat, städat lite och tränat satte vi oss i bilen och åkte mot Norrköping där vi bokat hotell. Vi inledde med lite shopping och köpte de sista julklapparna, och fortsatte sedan mot hotellet dör vi tog det lugnt en stund innan vi gick mot Pinchos för middag. Blir aldrig besviken på den maten! Fulla i magen och nöjda gick vi tillbaka till hotellet och tittade lite på tv, innan vi slog igen ögonen med en podd i öronen och somnade. Strax efter åtta imorse åt vi frukost, och gick sen upp till rummet igen o la oss och sov tills det var dags att checkat ut. Just detta, att gå och lägga mig igen efter frukost, hade jag aldrig gjort hemma, då hade jag ”velat ta tag i dagen” men nu kände jag bara att det här var precis vad vi behövde.
Allt detta mys denna helg, gjorde vi för att vi varit tillsammans i fem år på tisdag ❤️ helt klart värt ytterligare en tradition i december!

I torsdags efter jobbet ringde det på dörren och där stod Bella, men en helt fantastisk för tidig julklapp! En klocka från Mockberg med örhängen till. G I S S A om jag blev både överlycklig och smått chockad ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229