RUL och vilket kön har bebisen?

Två arbetsdagar avklarade, som har gått i en rackarna fart, precis som allt annat just nu. Jag hänger inte med, varken att kroppen förändras varje dag, och att tiden över lag bara springer förbi. Nåväl, aldrig någonsin har jag väl velat att tiden ska gå så fort jag som vill nu heller, så jag tänker inte klaga! Imorgon förmiddag ska jag och Ida upp till Stockholm för en halvdagskurs med Exuviance. Det brukar alltid vara väldigt kul, givande och inspirerande, så förväntningarna är lika höga inför imorgon.

Kolla vad som kikade fram idag när jag cyklade tillbaka till jobbet efter lunchen! Efterlängtat ljus och sol!

Veckans största höjdpunkt, eller snarare årets största höjdpunkt var såklart i måndags när vi äntligen fick se vårt lilla hjärta på RUL. ”Hittills ett riktigt litet skolexemplar” sa barnmorskan när hon lämnade över bilderna på bebis efter vi var klara. Det är sådan oerhörd lättnad och få se ock höra att allting hittills ser så bra ut, och att den verkar trivas bra där inne. Vi fick också äntligen ett mer specifikt datum, 12e april! Och det känns så himla skönt på något vis, det blev lite mera konkret, innan har vi bara sagt april!

Kön var hon rätt säker på att hon kunde se, men vi var inte lika säkra på att vi ville veta, så än så länge står det i ety slutet kuvert. Antingen öppnar vi det, eller så gör vi det inte, det får tiden lite utvisa, vad vi känner. Jag har ingen känsla alls just nu, och skulle bli lika lycklig oavsett!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229