En längtan i vecka 16

Onsdag betyder en ny graviditeten vecka, och nu är vi inne i vecka 16, det är ändå en bra bit påväg!
Måendet, hittills är fortfarande väldigt bra, men känner utav lite i nedre delen av magen att det inte riktigt är som vanligt. Ingenting obehagligt alls, men det gör sig absolut till känna när jag rört mig mycket.
Dock låter jag inte det hindra mig än från att träna och röra på mig, för det som känns är inget obehagligt eller något som gör ont, och så länge fallet inte är så, tänker jag fortsätta, för jag tror och hoppas att jag har nytt utav det längre fram. Jag vill känna mig så stark som möjligt!
Tankarna hittills kretsar fortfarande väldigt mycket om känslan av overklighet. Att det snart äntligen är våran tur att få ett litet hjärta, det är ju vad alla andra har fått, men inte vi. Jag ska också säga att vi inte försökt tidigare och är lyckligt lottade att allting gick så fort när vi väl bestämde oss, vilket inte var något någon utav oss tog för givet.

Idag slog en tanke mig, en händelse som jag verkligen längtar efter

Våran första fjällen semester! Ett riktigt pirr sprider sig i kroppen av tanken om det. ❤️

Redan torsdag imorgon vilket betyder 10 timmars arbetsdag, för att sedan sluta tidigare på fredag. Himla skön! Direkt efter jobbet så ska jag upp till badhuset med Jennie och simma innan middagen för att sedan se Annas match.

Två böcker ligger på mitt sängbord nu, som jag fastnat totalt i, ”Stora träningsboken för gravida” och ”ebbas gravid bok”. Innan jag slår igen mina blåa om en stund, ska jag läsa ett par sidor.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229