Äntligen fredag

Älskade fredag! ❤️
Du är alltid både välkommen och efterlängtad, oavsett hur mycket jag tycker om min vardag. Den här helgen är en utav de lugnaste på länge, och det känns både tråkigt och skönt. Städa, åka till återvinningsgården och kolla på innebandy står på agendan imorgon. Ska dock blir himla skönt, för den här städningen behövs här hemma nu! Skönast av allt känns nog att få slänga allt skit osv som ligger inne i det kommande barnrummet, just nu blir man bara irriterad när man tittar in där.

Ikväll har vi varit och firat den här lilla stjärnan som blivit tre år idag (!!!) undrar mest vart dessa tre år tagit vägen och så himla stor han blivit sedan de här bilderna togs.

Imorgon går vi in i vecka 20, och det känns himla häftigt! Förhoppningsvis passerar vi hälften utav graviditeten imorgon! Imorse fick vi lyssna på vår lilla kompis hjärta hos barnmorskan. Alla dessa intryck och upplevelser att få se och nu höra, är verkligen häftigt, men det är fortfarande helt overkligt att faktiskt vi ska få en liten bebis, när sjutton förstår man det på riktigt? Kanske den dagen vi faktiskt får känna och se vår lilla människa på riktigt, hud mot hud liksom.


Utbildningen i onsdags var över förväntan och ännu en gång kan jag konstatera hur jäkla stolt jag är över att få arbeta med detta fantastiska märke och de team som jobbar bland oss hudterapeuter för att utbilda och inspirera. m a g i s k t !

Påtal om hud, min hud... när sjutton ska dessa enorma hormon påslag som gör huden helt ur balans vända? Den trilskas med att hela tiden ha en pågående inflammation i någon del utav ansiktet, som visar sig genom massor utav plitor, knottror och fyllda porer. Att gör huden helt ren själv, med en ordentligt portömning är svårt, jag kommer liksom inte åt.

Kvällens behandling bestod utav en ordentligt rengöring med clarifying facial cleanser, därefter masserad jag inte triple microdermabrasion och lät verka 10 minuter. Avslutade allting med att ta bort den, lägga på en utav Exuviance nya produkter probitic essence, (ett essence) deep hydrate masken och avslutningsvis hydrafirm, som är den i särklass bästa nattkrämerna som finns mot torr hud. Dock är inte torrheten mitt problem just nu, och jag skulle nog faktiskt behöva rannsaka mig själv och byta ut den mot en mer renande nattkräm! Det får blir nästa vecka efter löningens projekt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229