Bästa starten på dagen på "The Butcher´s Daughter". Valentines madness i varje skyltfönster. Fick en snäll dam till att ta "Dagens outfit" bild, dock ingen bra bild. But it´s a start. Jag boka in "Chic cheap shopping tour" Där Suzanne (höger) tog visar en alla super coola vintage butiker på Manhattan. Jag och Vanessa(mitten) hur underbar som helst, var de som va med på turen. Frukt och mera frukt. Spicy habanero drink.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​​​

Frukost på "Sanctuary T​". Spicy life juice med cayennepeppar som var helt AMG. PW genom Tribeca, Greenwich village förbi Carrie Bradshaws trappa. Drink på "Dante" supergod Pisco sour. Drink med Naren som bott i NY, som jag och Simone träffa i en taxi på vår Eurotrip. 

Likes

Comments

Lunch på "Jack´s wife Freda". Selfie på 230 Fifth Rooftop bar. Helt amazing view. Sneaky selfie framför Flatrion building. Ett stopp på en "Gato" bara for att ta en drink som slutade med att jag beställde den bästa pizzan jag någonsin ätit.

Likes

Comments

When you walk around with a smile so big it hurts. W O W. Det enda uttrycket som snurra runt i mitt huvud när jag gick en promenad runt nedre Manhattan. En PW som jag rundade av efter 3 timmar. Var på ett ställe som hette pressed juicery i Financial District där dom hade massa fantastiska färskpressade juicer och vegansk frozen yogurt med veganska tillbehör. YUM

Likes

Comments

Instagram@jyborn