Track Districts

Hej! Idag så började dagen med att jag fick en strawberry lime redbull av Alyssa som pepp inför track districts (distriktsmesterskap i friidrott ungefär). Det är nämligen så att innan stora tävlingar så drar alla i laget en lapp med ett namn på, och den personen ska man ge en överraskning. Jag hade Troy så jag gav honom Swedish Fish och Skittles, och Elliot (min värdbror) hade Garret som jag är ganska bra kompis med, så jag och Elliot gav honom en inramad selfie med oss som jag signerade. "Allt för våra fans!"

Slutade iallafall skolan vid 12 och då åkte vi mot Yamhill Carlton High School där distrikts skulle vara.

​Mina "track-girls" MacKenzie, Hanna, Kymberlin jag och Jerikah.

Jag tävlade bara i 800m och det gick helt okej. Var supernervös innan men efter kändes det väldigt bra och slog personligt rekord. Skönt då det var min sista tävling för säsongen, och troligen min sista tävling i friidrott någonsin. 

Är iallafall jätteglad att jag var med i track här, tyckte om det mycket mer än XC (vilket jag älskade) och har haft en grym säsong. Rekommenderar verkligen alla blivande utbytesstudenter att vara med i sporter, där får ni de bästa minnena!  

Imorgon är det andra dagen av districts men har inga lopp då. Ska dit och kolla och sen på kvällen har vi bal! Är så himla taggad för det även om det kommer att bli stressigt. Hoppas ni får en bra helg, kram Lisa!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229