Sveriges Nationaldag

Idag så är det sjätte juni, vilket är Sveriges nationaldag. Självklart firas det ju inte i USA, men passade ändå på att ta med min svenska flagga (som mina vänner signerade innan jag åkte) ut till poolen. Själv så tycker jag verkligen att nationaldagen firas alldeles för lite i Sverige. Efter att ha bott i USA så har man ju blivit mer hemkär, och jag har verkligen insett hur fint och bra Sverige är. Här firas ju nationaldagen (4th of July) hur mycket som helst och de är acceptabelt att vara lite patriotisk (vilket amerikanare är överlag), men i Sverige känns det som att ingen bryr sig speciellt mycket om det. Jag tycker verkligen att det ska firas och att man ska vara stolt över sitt land!

​Förutom att det var Sveriges nationaldag så var det ju min sista måndag/ näst sista dag i skolan. Vi hade finals hela dagen och tror att det gick ganska bra på alla. Efter skolan så hängde Camy med mig hem och eftersom att det var så varmt hängde vi bara i poolen. Efter ett tag så insåg hon att det var hennes och Haydens 2 årsdag tillsammans (som hon glömt), så hon åkte hem för typ en timme sen då hon behövde umgås med honom lite också. Tyckte det hela att dom båda glömt det var ganska skönt. 

Nu är klockan snart sex och jag ska åka och umgås med Garret och Eric lite. Vill verkligen göra det mesta av mina sista dagar i Stayton. Kram❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229