Sommarlovs recap

Hejsan bloggisen!! Efter en hel sommar utan bloggning så skriver jag nu ett litet inlägg (som mest innehåller bilder) om vad jag gjort denna sommar. Har spenderat hela sommaren (sen jag kom hem från USA) i Sverige, och har till största del jobbat. Men har också hunnit med att träffa massa kompisar, köpt en bil (och övningskört), varit på Liseberg, gjort pannkakor till Brolle och massa annat kul! Och även om längtan tillbaka till USA har varit stor (!) så har jag haft en jättebra sommar. 

​Nu är jag iallafall tillbaka på Alléskolan och går andra året på naturvetenskapsprogrammet med samhällsinriktning. Saknar min gamla klass (som jag hade innan USA), men det kommer nog gå bra att gå med lite nya människor. Ända minuset med att åka på utbytesår är ju att året inte tillgodoräknas och att man får ta studenten ett år senare. Självklart är detta helt värt det (!!), men är rätt skoltrött för att ha två år kvar. Det är dock bara att kämpa på och sätta nya mål och saker att se fram emot. 

Funderar redan på vad jag ska göra efter studenten. Som jag känner nu skulle jag nog tänka mig att åka tillbaka till USA. Känner verkligen att det är där jag skulle kunna tänka mig att bo i framtiden. Men ja, vi får se hur det går med det. Det är ju som sagt två år kvar.

Får se hur det blir med bloggningen framöver, nu när jag är hemma i Sverige känner jag att mitt liv är väldigt enformigt och tråkigt. Jag går i skolan, pluggar, träffar vänner och tränar. Men ja, tycker ju också om att skriva väldigt mycket. Så kanske fortsätter ändå. Vi får helt enkelt se. 

Här kommer iallafall en massa bilder från min sommar! Kramis❤

Gillar

Kommentarer

Fiddelii
Fiddelii,
Härlig blogg! Har själv bott i USA, Connecticut i 18 månader så fick lite nostalgifeeling!!
nouw.com/fiddelii
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229