Mysig helg med mina favoriter

Hej! Nu har jag tänkt att börja blogga som vanligt, dvs som jag gjorde i USA och före. Tog en liten paus sista veckorna i USA och när jag kom hem men nu ska jag nog börja igen!

Helgen spenderades iallafall till största delen med Johanna och Jacob. Slutade åtta på jobbet i fredags och då kom Johanna hit och sen sov hon här. Vi hade myskväll, spela spel och pratade. I lördags gjorde vi ägg och bacon till frukost och sen kom Jacob hit och hämtade oss och så åkte vi tre till Hjortkvarn och åt glass. Jag tog smakerna ananas, citron och karamell kola, vilket var supergott. Ananas är helt klart min favorit! Resten av lördagen spenderades med Jacob och på kvällen åt vi middag på Pinchos i Örebro. Supermysigt!

Igår (söndag) var jag ute på Sottern (en sjö där Jacobs familj har båt) med Jacobs familj. Fiskade med han och William men tröttnade snabbt, så badade och solade istället. Kom hem vid sju ungefär och då kolla jag tv med pappa och umgicks med han resten av kvällen.

Idag var det måndag ​och gjorde inget förens vid 12 då jag började jobba. Jobbade till åtta och då kom Jacob och överraska mig på jobbet. Vart så himla glad att se honom! Sen skjuta han hem mig då det regnade och sen var jag med han och Johanna. Nu är bara Johanna kvar och hon ska sova här inatt. Imorgon börjar jag 12 ännu en gång, så hela dagen går ju åt till att jobba. Kram Lisa!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229