Moster och Peter, Spirit Week

Hej! Några dagar har gått sedan jag bloggade senast, och nu är det torsdag. I söndags kom moster och Peter hit (!!), så spenderade hela dagen med dem + måndag och tisdag. Här är massa bilder som summerar lite av vad vi gjorde.

Iallafall så kom dom hit i söndags, och då träffa dom min värdfamilj och så var dom här och åt brunch. Sen åkte vi till Stayton och jag visade ställena jag spenderat de senaste åtta månaderna på, och sen åkte vi till woodburn och jag och moster gick och shoppa lite. Efter det så åkte vi till Salem och sen skjuta dom hem mig.
I måndags kom dom och hämta mig runt halv 10 på morgonen, och då åkte vi mot Pacific City och sen åkte vi längs kusten upp till Astoria. Vi stannade och åt mat och sen på Tillamook cheese factory. Kvällen och natten spenderades i Astoria, en mysig lite stad i nordvästra USA.
I tisdags så åkte vi från Astoria till Portland. Väl i Portland var vi på voodoo och sen åkte vi till Washington Square. Fick en hatt av moster och så köpte jag en klänning, och så åt vi sjävklart på min favoritrestaurang The Cheesecake Factory. Kom hem runt nio och då sa jag även hejdå till moster och Peter, som skulle åka vidare på sin tre veckors semester i USA. Även om dom inte stannade så jättelänge var det superkul att dom kom hit! Är så glad för det. Dock var det lite konstigt att prata svenska, och märkte verkligen hur jag tänker på engelska då jag alltid tänkte det jag skulle säga på engelska före svenska. Så himla spännande!!
Igår var jag tillbaka i skolan och det är Spirit week!! Spirit week är en vecka då det händer massa kul saker och man har tema dagar, och så klär man ut sig.

Igår så var det nerd vs. jock, och jag var utklädd till "nörd". Hade istoppad skjorta, hängslen, glasögon, höga sockor och olika färger på mina converse.
Efter skolan och friidrottsträningen så åkte jag, MacKenzie och Kymberlin hem till Kymberlin och hälsade på hennes nya kattunge. Kattungen var 5 (!!) dagar gammal och ungefär 10 cm lång. Aldrig sett någon som var så söt!
Kvällen spenderades hemma då jag var väldigt trött. Idag är det temat "decades" (årtionden) på spirit week. Är dock inte utklädd vilket är lite tråkigt, men ska satsa på det imorgon istället. Hoppas ni har haft lika bra dagar som jag, kram Lisa!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229