Min sista skoldag

Hejj!! Idag så hade jag min allra sista skoldag på Stayton High School, och jag har verkligen haft en bra en.
Började dagen med att få en lapp där det stod att någon lämnat en donut till mig i "the office". Gick dit och så var det Hanna som lämnat en till mig. Superbra start på dagen! Iallafall så kollade vi bara på Grey's Anatomy under min första lektion (som är anatomy). I second period så pratade vi om vad som hade varit roligast under skolåret, och jag berättade om när vi var i Tillamook med XC. Verkligen ett bra minne! Under third period så åkte jag och Camy en sista gång till the Daily Buzz och köpte var sin strawberry lime redbull. Helt sjukt vad jag kommer att sakna dem. I forth period så hade jag government final test och tror att det gick ganska så bra. Fifth period bestod också av ett final test, men i trigonometri. Även det gick nog bra!
Spenderade sixth och seventh i Mr. Finicles klassrum och umgicks med mina vänner. Hade verkligen en jättebra dag i skolan som gick alldeles för snabbt.

Efter skolan så åkte jag hem och efter ungefär en halvtimme så var ca femton av mina och Kenzies vänner här och så hade vi ett "after school pool-party". Folk var här tills sex ungefär då de flesta åkte hem för att göra sig i ordning för senior awards night.

På kvällen hade vi alltså senior awards night, där det delad ut massor av scholarships och awards. Jag fick ett award från Oregon West Conference för att jag deltagit i en sport och haft ett betygsmedelvärde (gpa) på mer än 3.5 (jag har 3.95/4.0).
Efter awards night så hade vi senior sunset och sen börja vi med vårat senior prank.

Vårt senior prank blev alltså att gå in i alla lärares klassrum och antingen lägga alla bord /stolar i en hög eller göra en labyrint av dem. Hoppas verkligen att det blir lyckat imorgon när lärarna kommer till skolan (det är bara vi seniors som har sommarlov, de andra har fortfarande skola).
Jag kom hem runt 10 och då prata jag med papp en snabbis och sen kolla jag och MacKenzie på High School Musical. Så himla mysigt! Nu ska jag sova. Imorgon väntas en dag på kusten. Kram Lisa!

Gillar

Kommentarer

Karin Olsson
Karin Olsson,
Hejsan,
Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
Åldersgräns 16 år.
Mvh, Karin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229