First day of summer

Igår inledde jag mitt sommarlov med en tripp till kusten med några av mina kompisar. Först åkte vi till Lincoln City och gick runt lite på outlet-butikerna som finns där. Köpte bara en födelsedagspresent till Beth (min värdmamma) och ett träningslinne. Efter det åkte vi till Pacific City där vi åt och hängde på stranden i en-två timmar. Vi avslutade vår resa med ett stopp på Tillamook Cheese Factory, och självklart köpte vi glass.

Igårkväll så kom en stor del av alla seniors hem till mig /Kenzie och så hade vi en bonfire och eldade upp alla papper /skolarbeten vi inte ville spara. Hade en så kul kväll och somnade vid två på golvet i vardagsrummet.

Imorse när jag vaknade så hade typ 15 pers sovit över här, så vi alla gjorde chocolate chip pancakes till frukost. Idag har jag städat, varit med Shane och Camy, träffat Hanna, hennes mamma och syster från Norge och väntat. Dagen har varit så himla lång då jag vaknade tidigt och har väntat hela dagen på att Jacob och pappa ska komma hit. Deras plan var försenat och nu är klockan tolv, så tror att de lär komma innan ett. ÄR SÅ TAGGAD! Kram Lisa!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229