Ett halvt år i Sverige, det är vad jag nu har spenderat. Helt jävla sick, om jag ska vara helt ärlig. Behöver nog inte ens säga att tiden gått fort, för det har den nog för alla. Men även om tiden gott fort har jag hunnit med massa roliga (och tråkiga) saker under hösten. Kan börja med att berätta om det lite mindre roliga, skolan. Under hösten har jag verkligen drunknat i skolarbete. Lite kanske hade med att göra med att jag inte pluggat på mer än ett år, och lite med att jag alltid skjuter upp saker. Men tror alla som gått gymnasiet kan relatera.

Under de få timmar jag inte spenderat antingen i skolan eller i mitt kök med läxor, så har massa kul hunnits med. Det största är nog att jag tagit körkort! Den 11 oktober körde jag upp, efter att ha övningskört i 3 (!!) månader och klarade det på första försöket. Vilket självklart gjorde mig väldigt stolt över mig själv. Har även hunnit med att umgåtts med mina kompisar och Jacob.

Skulle dock säga att bästa månaden sedan jag kom hem varit december. Först och främst för att jag hade sista provet innan jullovet den åttonde, så behövde inte spendera varje eftermiddag med att plugga. Men också för att Hanna och Toren kom hit från Norge och USA. Den helgen dom var här var så himla bra och vi tog verkligen vara på den korta tiden dom var här. Bland annat så såg vi Freddy Kalas på Strömpis, och turistade i både Örebro och Stockholm (inte varje dag man turistar i sin hemstad). I december firades även jul och nyår. Julafton spenderades hos mormor, och nyår spenderades i Örebro och främst med Hanna, Ebba, Emelie och Amanda.

Som ni säkert förstår har det varit bra att varit hemma igen, men såklart saknar jag Stayton och Oregon enormt mycket. Kan inte förstå att det gått över ett halvt år sedan jag hängde med MacKenzie varje dag, och åt donats till frukost som om det inte alls vore onyttigt. Jag levde verkligen life i Oregon! Och jag önskar verkligen alla som ville fick chansen att göra ett utbytesår, för det är verkligen det bästa man kan göra!

Nu är det 2017! Och några större planer inför året finns inte riktigt. Har satt upp ett antal nyårsmål för mig själv, kanske skriver ett inlägg om det framöver, då jag faktiskt tänkt börja blogga igen ​(vi får se hur det går med det). Tror det kommer vara bra för mig då det förhoppningsvis ger mig lite struktur i vardagen. Vi får helt enkelt se hur det går!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229