Jaha, så var det ett tag sen nu igen då🙄 Jag måste nog acceptera att jag aldrig kommer bli en bloggare som uppdaterar ofta (typ aldrig...). Det är som med allt annat, idéerna och viljan flödar men att slutföra saker och ting är väl inte min starka sida. Även om jag blivit bättre på det 😄

Jag har väldigt mycket lättare att genomföra saker från början till slut om det är något som intresserar mig eller som jag är bra på. Det låter dumt men det är sant,det är lättare att hålla koncentrationen, ta in och sortera allt om jag tycker det är roligt.

Som med bakningen, det kan se ut som ett bombnedslag i köket men jag har ändå full koll på vad jag gör och vad som ska göras härnäst👩🏻‍🍳Men en annan gång kan jag inte ens få in i huvudet och förstå Milo’s (5 år) ”tjuv och polis” kortspel. Mamma fick förklara för mig 4 gånger och väldigt långsamt. Inte för att jag är dum utan för att jag ser att hennes mun rör sig och hur mycket jag än försöker så kan jag inte ta in det hon säger. Förstå mig rätt, älskar att umgås med Milo men kortspelet i sig intresserar mig inte så mycket 😅.
Kan säga 100 exempel men då kommer detta inlägget aldrig ta slut😂

Det här (👆🏻) var inte alls vad mitt inlägg skulle handla om utan det skulle handla om att det var ”kanelbullensdag” idag, men klart att jag skulle skriva en roman innan jag kom till sak!

Jag har inte bakat på väldigt länge och för ett tag sen bakade jag bullar så jag kände inte alls för det. Jag ville baka cupcakes så jag kunde få testa min nya tyllar 🙌🏻 Det var första gången jag testade just dessa tyllarna så det blev inte perfekt kan man ju säga😆 Men övning ger färdighet som jag alltid säger!

E ville såklart att jag skulle baka chokladbollar men det är något utav det tråkigaste jag vet i bakväg och receptet kan jag rabbla i sömnen då E är helt besatt av chokladbollar. Jag gillar när det är något jag inte alltid gör. 👏🏻 Det nämndes också kladdkaka (vilket man också alltid bakar😂) några gånger så jag körde kladdmuffins med ett lager av chokladbollssmet och eftersom jag ville spritsa så blev det någon hemmagjord ”vi tar vad vi har” chokladsmörkräm som i konsistensen blev som en mousse på. Rätt god men kan ändra en del tills nästa gång! Väldigt enkel att spritsa också om den som med all annan smörkräm inte står framme för länge när du gör det. Det låter mäktigt och det var det också, men det funkade. Den kladdiga muffinsen med den kladdiga chokladbollssmeten i kombination med den lena smörkrämen/moussen👍🏻

Så när det gäller bakningen längtar jag till resultatet och jag kan i mitt huvud på något sätt lägga upp en plan och se hur jag ska slutföra det hela. Hur jag lyckas vet jag inte, och hur jag ska lyckas få in det i allt annat jag gör i vardagen vet jag verkligen inte 🤔 #adhd


Dåligt ljus på bilderna då jag tog med mobilen och det var på kvällen, så måste nog ändå säga att det blev finare IRL😅 När jag tog en smakbit så såg den inte då rolig utocy man ser inte chokladbollssmeten som gömmer sig väl i mitten.


😘❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments