Jag vet att jag är jättedålig på att hålla igång bloggandet men det är inte nåt jag är bra på och som jag har sagt tidigare så har jag inte mycket att skriva om eftersom att det knappt händer något annat än jobb... Men så vad har ni missat haha jaa typ inget.... Dock var jag magsjuk i förra veckan så jag kunde inte jobba alls och fick inte jobba för läkaren som jag var tvungen att gå till... Men men förra veckan bestod utav att ligga i sängen och kolla serier och inte äta.... Men på torsdagen kom familjen.. Kunde inte träffa dem då för mådde fortfarande inte bra.... Fredagen låg jag inne på dagen men på kvällen kom dem hit och skulle äta på restaurangen jag jobbar på så efter två månader fick jag se dem igen inte för att jag har längtat men det var ändå trevligt. Jag satt med dem i restaurangen men åt själv inget. En mysig kväll. På lördagen gick vi runt i Antwerpen och jag visade dem runt och berättade den lilla historia jag kommer ihåg om staden haha.... På kvällen åt vi en helt ok middag på något ställe i stan och sen gick jag för att fira en i gruppens födelsedag. På söndagen hann jag inte träffa dem utan dem åkte tidigt så. Men en mycket trevlig helg! Under denna veckan har det inte hänt nåt änsålänge så har inget mer att säga haha. Ha de så får vi se när jag skriver nästa gång!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sorry för extremt dålig uppdatering men har la inte så mycket att säga...
Det är bara jobb och jobb som gäller jag hinner absolut inget annat typ.. Älskar det dock! Tycker att tiden går för fort inser att jag snart vart här halva tiden och jag vill inte att detta ska ta slut har ett otroligt bra jobb som tär på kroppen men så extremt roligt! Så på vardagar händer det knappt nåt utan jobbar bara haha. På helgerna händer desto mer har kommit extremt nära personerna i gruppen så vi umgås varje lördag kväll till måndag kväll haha.... Mest party när jag är där men det är sjukt kul. Det finns en klubb vi brukar gå till som heter Noxx så denna veckan hade jag ledigt på tisdagen för det var en helgdag så jag och Mariel åkte till klubben för temat denna kväll var prodject x och det var verkligen det haha så sjukt kul blev dock sent och Mariel som inte hade ledigt fick dra till jobbet en timma efter vi kom hem haha så en av de bästa kvällarna so far!
Så vad händer i framtiden då? Jo denna helgen ska jag självklart till tjejerna i Antwerpen och på lördagen blir det hugergames maraton för på onsdag har den nya premiär!!!! Ska dock se den senare för jobbar... Iaf på söndag jobbar jag frivilligt extra eftersom att det är en typ utav smakfestival så det ser jag fram emot och sen kommer familjen!! Så. Vi hörs nästa gång jag hinner skriva puss

Likes

Comments

Well well nu har det gått en vecka med jobb en jobbig men extremt rolig vecka. Jag bor över restaurangen jag jobbar på så det är väldigt skönt att slippa åka någonstans. Jag jobbar både morgon och kväll så vi har en paus mitt på dagen men det är skönt! Denna veckan har bara bestått utav jobb man hinner inte göra något utan man bara jobbar.. Sen är denna staden ganska död... Finns absolut inget att göra så när man e ledig sitter man bara inne ändå... Jag bor ihop med en tjej ifrån Italien, i början var det extremt jobbigt för hennes engelska är jätte dålig så har svårt att prata med henne så det är inte så kul men funkar bättre för varje dag som går. Jag är ledig alla söndagar och måndagar för att restaurangen är stängd så dem dagarna kan jag åka till Antwerpen och bo hos Mariel i mitt gamla rum. Denna lediga helgen åkte jag och Giulia (tjejen jag jobbar med) till Antwerpen vid tolv efter jobbet vi fick skjuts så det var skönt vi va i Antwerpen ca halv ett och vi träffade dem flesta av vännerna och drog ut till lite olika ställen i staden det blev en sen natt men extremt rolig. Söndag var lugn och vi var inne hela dagen och hade skräckfilms kväll.. Idag var tvätt och handla dag så vi gjorde det och vid ca fem åkte jag hem till stället jag bor så dags för jobb imon.
Well här e lite bilder från mitt rum jag bor i.
Likes

Comments

Så nu har nästan en hel månad gått och detta har varit den bästa månaden i mitt liv. Har varit en sjuk månad där jag har fått lära känna nya vänner och ett nytt land ville inte att det skulle ta slut.. Men så kommer tiden då det är dags att göra det jag kom hit för jobba. Jag har inte börjat än börjar imponerar men ser extremt mycket fram emot det men kommer att sakna att vara fri så att säga.det som är jobbigt med detta är att jag har varit tvungen att flytta utanför Anwerpen och det är ganska så svårt att ta sig dit på fritiden man har.. Jag har bara bott här en helg och har redan tröttnat men hoppas det känns bättre när jag börjar jobba. I fredags var våran sista helg tillsammans tyvärr kunde dem flesta inte vara med oss eftersom att dem började jobba men vi som var lediga tog tillfället att verkligen umgås det var en crazy night jag aldrig glömmer. Min farfar fyllde 80 i lördags och det var jätte tråkigt att jag inte kunde vara där och fira honom faktiskt första gången jag längtade hem. Söndag och måndag har jag bara slappat eftersom att det inte finns något att göra på detta stället. Hoppas jag överlever tjingeling.
Btw här e lite bilder från fredagen!

Likes

Comments

Denna veckan har varit lugn inte gjort så mycket i skolan utan mest gått igenom det vi har lärt oss. Måndagen var det vanlig skola och vi lärde oss inget nytt utan det var en ganska flamsig lektion. Tisdagen var det dags för utflykt. Vi fick höra historia och gå runt i Bruge en trevlig liten stad vi fick även lära känna några nya Italienare som också är med i detta programmet. Onsdagen var en lite ledsam dag eftersom att det var den sista dagen med Piet våran lärare. Vi pratade mest om Belgien och hade test på allt vi har lärt oss dessa fyra veckor. Alla har faktiskt kommit ganska långt med språket så vi får hoppas att vi klarar oss. Sedan kom nyheterna om vart vi ska jobba... Som jag trodde var jag den som får flytta ifrån alla till en ny lägenhet över mitt nya jobb restaurangen  heter Schone van Boskoop jag flyttar dit ihop med Julia en ny tjej. Det är bara ca 30 min från där jag bor nu men ändå segt att flytta ifrån alla här.... Men men hoppas det blir bra iaf. Så idag torsdag har jag varit sjuk så missade dagens praktiska vilket var tråkigt....  Dagen har bestått av serier och packa inför morgondagen då jag flyttar... Skriver snart tjingeling..


Likes

Comments

Här kommer bilder ifrån våran utflykt och när vi var på nöjespark.Detta är Jenni från Finnland och Mariel från England.


Likes

Comments

Okej jag har inga bilder än men dem kommer så småningom. I fredags var en vanlig dag i skolan men vi fick sluta tidigare så det var skönt. Kvällen bestod utav att kolla på The Vampire Diaries med tjejerna i gruppen sedan drog vi till deras lägenhet och spelade kort hela gruppen. Det blev en tidig och lugn kväll för på lördagen var vi på en nöjespark. Det var ungefär som skara sommarland fast lite sämre. Inte mycket som var speciellt kul men dagen i sig var riktigt rolig och vi alla umgicks så det var roligt. När vi kom hem vid halv sex/sex på kvällen var det dags att fixa sig för att vi alla skulle vara hos oss och dricka lite och spela spel. Sedan drog vi tjejer ut till Belgiens mest populära natt klubb som heter Noxx. Killarna ville inte hänga på av någon anledning vi stannade länge kanske var hemma igen vid fem eller nåt. Så söndagen bestod utav att sova, plugga och kolla film. 

Måndagen var vanlig skoldag igen gjorde inget speciellt alls så idag tisdag var vi på utflykt i ett varuhus för restauranger det var kul men dem pratade mestadels på nederländska så en del grejer var svåra att förstå men ändå det man förstod var intressant och kul att höra. Vi fick smaka på allt möjligt. Vissa grejer var inte alls gott prova att äta morotsmaräng fy asså inte nice. Men men bilder kommer som sagt ha det. Tjingeling

Likes

Comments

Så igår onsdag var vi ute i Antwerpen vilket är var jag bor. Så först var vi i den mest kända kyrkan här som även är ett museum för massa gamla målningar som är gjorda av någon känd målare här ifrån. Vi fick massa fakta om den tiden och Jesus så det var la ganska intressant men lite tråkigt att bara lyssna. Sedan gick vi till deras medborgarhus typ som ligger på ett litet torg och vi fick veta om stadens namn som betyder kasta hand tror jag. Finns någon historia om det också. Sedan gick vi på redlightstreet vilket är en lång gata med massa fönster/dörrar det står tjejer i underkläder i varje dörr och man kan komma in och ja ni fattar säkert själva. Sen var vi i en byggnad och kollade på utsikten vilket är otroligt vackert. Tyvärr har jag inga bilder från denna dagen.

Idag hade jag min första köks lektion var lite nervös men allt gick kanon bra. Eleverna jag hamnade med var jätte trevliga och kunde bra engelska så det var skönt. Läraren var jätte snäll och väldigt lugn. Jag gillar denna skolan och tycker att deras sätt att lära eleverna är riktigt bra. Trivs otroligt bra i denna staden! Tjingeling.

Likes

Comments

Denna helgen har varit väldigt lugn. Så skönt med sånna helger. På fredagen var vi i skolan först men på kvällen var vi hela gruppen samlade i vårat rum och umgicks och hade det trevligt. På lördagen var vi på zoo vilket var trevligt och på kvällen kollade vi på film och åt pizza dock bara tjejer. Så girlsnight. På söndagen gjorde vi ingenting låg inne hela dagen pluggade lite och kollade på serier. Idag har vi haft nederländska lektion som vanligt och det är ganska lätt för många ord är extremt lika svenskan eller man kan ofta gissa sig till det. Det stavas annorlunda men hur man säger det är också ganska lätt dessutom är våran lärare rolig så det är bra. Han ser ut som Carl från barn filmen upp ska försöka fixa en bild så att ni kan se haha! Jaja ha det så bra tjingeling.

Likes

Comments

Så idag träffades vi vid nio på centralen vilken är en otroligt vacker byggnad. Vi skulle åka till en annan stad kom dock inte ihåg vad den hette haha men det var en stad med mycket gamla byggnader. Tågresan dit tog ca en timma när vi väl var framme var det första vi gjorde var att gå in i en otroligt vacker kyrka en av deras tre. Vi gick där i ca en halvtimma när vi sedan gick vidare till ett litet mysigt cafè. Sedan gick vi runt staden vilket kanske tog två timmar. Vi gick även in i ett gammalt slott. Sen var det dags för lunch vi letade länge men tillslut hamnade vi på pizza hut. Sedan tog vi en båttur på 40 min och fick veta lite intressant fakta om staden och om de gamla byggnaderna. Sedan gick vi runt lite till och läraren berättade lite mer om de olika byggnaderna och att om det är ett hus med två svanar på betyder det att det en gång i tider var ett "horhus" haha han skoja och sa att vi helst inte skulle gå in själva. Sedan var det dags för hemresa så alla splittrades och gick hem till sig. Det var allt för idag ha det puss och kram. Tjingeling.

Likes

Comments