Min helg har varit relativt lugn. I fredags firade vi Charlottes nya jobb, stjärna hon är👏 I lördags tog jag en långpromenad runt Kungsholmen vilket kommer bli min nya slinga, helt magiskt😍 Kvällen tillbringades i soffan med massa godsaker!!

Idag har jag haft ett möte som jag är sjukt sugen på att avslöja vad det handlade om men vill inte säga så mycket innan allt är klart! Är ingen stor grej men lite av ett personligt mål👍 Berättar mer då allting är klart☺️

Imorgon kommer jag lira fotboll igen, SOOOM jag längtat!! Är så taggad!!!😍😍😍⚽️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Välkommen hem till verkligheten hos en singel utan diskmaskin en vanlig vardag!🙏🏻

Efter middagen sprang jag min nya torsdagsrunda. Älskar Stockholm, älskar hösten, älskar luften när det precis regnat. Terapi för själen🏃🏼‍♀️❤️

HLR utbildning på jobbet idag🙌🏻

Likes

Comments

Idag efter jobbet mötte jag upp Edith utanför KÄK (Petters restaurang) för ett löppass tillsammans med barncancerfonden och Vitamin well. Vi körde både lite teknikträning och ett intervallpass. Charlotte Karlsson som höll i passet vilket är en helt grym löpare!!!
Det var jobbigt och trevligt, alltid roligare att köra i grupp👏

Likes

Comments

Godkväll!

Måndag och ny vecka. Ligger i soffan har precis ätit middag och ser Idol, vilket får 5/5 i betyg på vardagskväll enligt mig. Idag blev att jobba övertid (händer nästan varje måndag) och sen blev det stress till gymmet för att köra PowerStep, idag hakade Anna på också:)

Bild från tidigare:)


Likes

Comments

Lördagen började med helgfrukost innan mitt nya favoritpass - Powerstep! Under eftermiddagen kom Anna hem till mig och vi bestämde oss för att gå ut och käka sen gå på bio. Vi såg filmen om Björn Borg. Väldigt intressant att se eftersom han ändå är en av Sveriges största idrottsprofiler genom tiderna.

Idag har jag varit en sväng i Hagaparken där det var idrottensdag, världens bästa initiativ!
Sen gick jag och simmade innan jag har tillbringat kvällen med att laga matlådor för veckan. Insåg förra veckan hur smart det är att ha matlådor redan klart, slipper det bli onödiga köpta luncher på jobbet.

Likes

Comments

Jag har bloggat sedan 2009 och älskar att gå tillbaka och kolla vad jag haft för mig. Nu har jag inte bloggat på ca ett halvår. Insett att det är rätt så dumt att inte dokumentera vad jag har för mig under en spännande tid i en ny stad. Därför kör jag igång igen.
Välkommen hit😃❤️

Likes

Comments