Okej nu måste ni hjälpa mig ännu en gång och nu gäller det nyårsklänning !Alla tre klänningar är även denna gång också från http://nelly.com så hjälp mig nu!

Den till vänster kostar 5995 kr väldigt dyrt men fruktansvärt fin! Den i mitten kostar 2995 kr också dyrt men ett fint märke som brukar betyda bra kvalitet! Den sista klänningen till höger kostar 4995 kr!

Hjälp mig nu att rösta, som ni kanske märker lägger jag ganska mycket mer pengar på en nyårsklänning än en klänning so ska ja på julafton , varför vet jag inte känns bättre att klä upp sig på nyår!

Likes

Comments

Beslut ångest deluxe, vet verkligen inte vilken av dessa tre fina klänningar jag ska köpa. Har tänkt att ha den på julafton!

Alla tre klänningar är ifrån http://nelly.com

så snälla hjälp mig rösta på den du tycker är finast

Den till höger kostar 199 kr inte alla dyrt för en klänning Den i mitten kostar 399 kr Den till vänster kostar 1795 kr vilket kanske är lite dyrt men samtidigt fett fin

Likes

Comments

Hallå där! Mitt namn är Lisa Holmqvist. Jag är 17 år och bor med min familj i Stockholm! på min fritid spelar jag fotboll och umgås med kompisar. Jag går andra året på ekonomi, drömmen är att bli egen företagare! Har alltid velat haft en blogg men har aldrig riktigt tagit tag i det men nu så nu ska jag verkligen lägga ner kraft på detta. Har lovat mig själv att minst ett blogginlägg per dag det är ett krav. Så hoppas verkligen jag har några trogna följare som kan hjälpa mig på min resa igenom detta! NU KÖR VI!!

Likes

Comments