Hej!
Har inte hunnit skriva så mycket men nu kommer det en liten uppdatering!
I lördags kväll kom vi till Los Angeles, sen på söndagen gick vi på Universal Studio, vi fick se vart en del filmer spelas in t.ex "Back to the future", sem fick vi se hur dom spelat in filmer!! Sen nästa dag tog vi en vilar dag vid poolen! Igår gick vi på en annan park som heter " Sixs Flag" dagen började inte riktigt som vi tänkte men slutade bra! Dagen började med att jag, Viktor och pappa åkte en bergochdalbana sen när vi åkte nästa bergochdalbana så hände nog det värsta som kunde hända, jag tappade min mobil!!!!!! (Förlåt till dig jag fick låna den av) Ja så den dagen började inte så bra! Så vi gick till "Lost and Found" och gjorde någon slags reklamation eller nått sånt! Sen tänkte jag inte mer på det utan dagen blev bra sen!
Sen fortsatte dagen och parken stängde och vi gick tillbaka till "Lost and Found" för att se om dom hittar telefonen och jag hade en lite förhoppning på att dom skulle hitta den för när vi åkte bergochdalbanan en gång till såg vi den på marken, men det gjorde dom inte! Så vi åkte och åt på TGI friday!
Men på förmiddagen idag så åkte vi och shoppade lite (köpte bland annat beats) och på eftermiddagen badade vi! Sen har vi inte gjort så mycket mer.
Men vi får se kanske kommer en till uppdatering på fredag eller lördag vi får se.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • USA!
  • 14711 Readers

Likes

Comments