Hej!
Har inte hunnit skriva så mycket men nu kommer det en liten uppdatering!
I lördags kväll kom vi till Los Angeles, sen på söndagen gick vi på Universal Studio, vi fick se vart en del filmer spelas in t.ex "Back to the future", sem fick vi se hur dom spelat in filmer!! Sen nästa dag tog vi en vilar dag vid poolen! Igår gick vi på en annan park som heter " Sixs Flag" dagen började inte riktigt som vi tänkte men slutade bra! Dagen började med att jag, Viktor och pappa åkte en bergochdalbana sen när vi åkte nästa bergochdalbana så hände nog det värsta som kunde hända, jag tappade min mobil!!!!!! (Förlåt till dig jag fick låna den av) Ja så den dagen började inte så bra! Så vi gick till "Lost and Found" och gjorde någon slags reklamation eller nått sånt! Sen tänkte jag inte mer på det utan dagen blev bra sen!
Sen fortsatte dagen och parken stängde och vi gick tillbaka till "Lost and Found" för att se om dom hittar telefonen och jag hade en lite förhoppning på att dom skulle hitta den för när vi åkte bergochdalbanan en gång till såg vi den på marken, men det gjorde dom inte! Så vi åkte och åt på TGI friday!
Men på förmiddagen idag så åkte vi och shoppade lite (köpte bland annat beats) och på eftermiddagen badade vi! Sen har vi inte gjort så mycket mer.
Men vi får se kanske kommer en till uppdatering på fredag eller lördag vi får se.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

 • USA!
 • 14712 Readers

Likes

Comments

Hej!
I tisdags kom vi fram till Las Vegas! En helt otrolig stad, världens finaste stad som jag har sett än så länge i mitt liv! Vi har inte gjort så mycket i Las Vegas vi har mest bara slappat och shoppat! Men en typ speciell sak har vi gjort och det är att vi har besökt Pawn Shop och det är ett tv program som random människor säljer saker till Pawn shop och sen säljer Pawn shop sakerna dyrare! (Pappa ville besöka det för han gillar det programmet)
Men vi har mest legat vid poolen och det har vart asssss varmt! Men imorgon drar vi vidare mot Los Angeles!!
Bild 1: Las Vegas skylten
Bild 2: Vårt hotel (Vi bodde på två detta är andra)
Bild 3: Tommy Hilfiger
Bild 4: Mm world
Bild 5: Mm world
Bild 6: Pawn Shop


 • USA!
 • 14611 Readers

Likes

Comments

Hej!
Igår var vi vid Grand Canyon och det var hur fint som helst, utsikten var helt otrolig! När vi kom till hotellet sen lade vi oss vid poolen! Idag så har vi vart i Sedona och tittat på röda berg, dom var hur fina som helst. Efter Sedona åkte vi till hotellet och badade och nu har vi ätit lite på mat på Outback steakhouse!
Så ha en bra skoldag imorgon, själv ska jag åka till Las Vegas!
Haahah!
Skoja, men ha det bra'!

 • USA!
 • 14616 Readers

Likes

Comments

Hej!
Nu har vi åkt från San Fransisco mot Grand Canyon men vi stannade en natt i Bakersfield för att det var så långt till Grand Canyon.
Men sen jag skrev senaste har vi vart på ett stort köpcentrum, åkt på Golden Gate och åkt Lombard St och Filbert St! Samma dag som vi åkte på Lombard St och Filbert St besökte vi Muir woods och det är jävligt stora träd! Sen har vi inte gjort så mycket mer, men idag fortsätter vi mot Grand Canyon!

 • 14608 Readers

Likes

Comments

Hej!
Tänkte berätta lite om vad vi har gjort dom senaste dagarna!
Det började med att vårar plan var inställt så vi fick åka nästa dag, men när vi kom fram till San Francisco så åkte vi till hotellet och vilade och sen åkte vi cable car till Union Square och till ett stort köpcentrum och jag köpte lite från Victoria secret och Forever 21. Efter det åkte vi cable car tillbaka och till hotellet!
Idag har vi vart på Alcatraz och det var en otrolig upplevelse ett tips alla som är i San Francisco måste besöka Alcatraz! Sen åt vi lite mat på Buba Gump och det är verkligen världens godaste mat!! Efter det gick vi på Fishermans Warf och gick i lite affärer, nu ska vi åka buss till ett stort köpcentrum!


 • 14621 Readers

Likes

Comments

Sista måltiden i Sverige på ett tag..!
Med favoriten! 😘💗

 • 14621 Readers

Likes

Comments

Hej! Jag vet att det kommer ett lite för sent inlägg men bättre sent än aldrig!! Tänkte prata lite om cupen jag var på förr förra helgen!!
Vi började med att vinna med 4-2 tror jag mot något lag som jag inte kommer ihåg vad dom heter, sen senare på kvällen spelade vi en match till som vi tyvärr förlorade med 4-2 men vi tog nya tag nästa dag!! Så på lördagen gick vi upp vid halv åtta sen spelade vi match 10.40 och den vann vi med 6-1 sen spelade vi en till match som vi också vann och då vann vi med 4-0 så då blev vi jätte glada för vi hade gått till A-slutspel!! Efter det gick vi på en SSL match som spelades av Mullsjö-Storvreta och den vanns av Storvreta! På söndagen när vi skulle spela A-slutspel började vi med att vinna åttondelsfinalen med 4-0 sen lite senare på dagen spelade vi kvartsfinal och vi vann den med kommer inte ihåg med vad men tror 4-3 sen spelade vi semifinal och började med att ligga under med 2-0 efter första perioden..... Men vi kom igen i andra perioden för vi kämpade så hårt för vi ville detta så mycket så vi vann tillslut!! Kvartsfinalen och semifinalen var dom bästa matcherna vi spelat på länge!! Men sen kom finalen och då räckte det inte hela vägen.. Men vi kämpade oss igenom matchen och dock var vi lika bra men det var en sak som skiljde oss åt och det var att målvakten i deras lag var så grym så det gick knappt att göra mål men vi lyckades göra ett mål så mat hen slutade 3-1 till Fagerhult som vi mötte i finalen!! Men vi var ändå stolta över våran insats även fast det inte räckte hela vägen. 💪


 • 14652 Readers

Likes

Comments

Sjuk idag men frestas så fort man tänker på att det är första April för det är nämligen bara 11 dagar kvar till jag åker till USA!!!!Så det kommer stå stilla lite till nu eftersom jag måste börja packa, men såklart blir det mycket bloggande under resan så ni får hålla utkik den 12 April och framåt så hörs vi!! ☀️

 • 14678 Readers

Likes

Comments


Hej!

Har inte kunnat blogga på länge min mobil är paj och jag har inte haft på datorn så mycket senaste veckan så sorry! Det är inte säkert att jag kommer hinna blogga så mycket i helgen heller men det får bli vad det blir helt enkelt.

Men tänkte skriva lite nu!

Har längtat hela veckan efter imorgon för jag ska på innebandycup i Jönköping hela helgen, det kommer bli awesome! Känner på mig att det kommer gå hur bra som helst men ingen vet, det ar bara att vänta och se helt enkelt!

Men vi hörs någon annan dag!

Likes

Comments


 • 14652 Readers

Likes

Comments