Den här ungen är mer vild än tam enligt hans pappa som gått på föräldraledighet sen 2 veckor tillbaka! Jag är beredd att hålla med. Jag brukar mer benämna uttrycket, ”myror i brallan”!

Samtidigt vill man bara pussa sönder hans kinder, gosa in sig i hans nacke och höra hans skratt. ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som jag nämnde i mitt första inlägg så älskar jag sport. Fotboll och innebandy har följt mig sen jag vet inte när. Hela mitt liv alltså. Jag vet nästan ingenting annat. Mina skollov och semestrar som kom när man började jobba har anpassats antingen efter spellediga veckor eller cuper runt om i Sverige. Förstår ni var jag vill komma till? Mitt liv kretsar kring detta. Jag kan räkna mina missade fotbollsmatcher på EN hand under 20 år!

Tänker er tiden man lägger ner på detta. Ångest man får lite lätt när man lämnar nu ett barn hemma för att man ska få träna. Man hoppas på en kul och givande träning, något som ger. För att inte glömma, vara en del i laget och träna ihop. Det är bästa träningen.

Men så stämmer det inte. Ingenting stämmer. Förhoppningarna sjunker. Man bygger upp dom igen men försvinner lika snabbt som man blåser ner ett korthus. Detta gör mig så arg och besviken så hela jag och min kropp fungerar inte. Vill bara skrika rakt i ditt ansikte ”DU FATTAR INTE VA DET HÄR BETYDER FÖR MIG! DET ÄR MITT ALLT”

Så känns det när man inte har en korrekt och bra ledarstab.

Likes

Comments

Efter 9 månader är ju nu tillbaka och påbörjar min andra arbetsvecka. Det är helt otroligt hur fort tiden går! Man kanske inte förstår det förrän man fått barn? Vad vet jag. Tycker vi hänger på BVC stup i kvarten för ny månads- kontroll.

Och apropå det, Matheus blir 10 månader idag! ❤️

Men det känns bra att börja jobba igen, driva in pengar till familjeföretaget Hedin/Danielsson. MEN man vill ju vara där, med Matheus, när han upptäcker och lär sig nya saker. Man vill ju se allt!

Alla ni som är föräldrar tror jag vet precis vilken känsla jag pratar om.

Likes

Comments

Kaffe! | ibland smakar det bättre än andra dagar☕️

Likes

Comments

Första dagarna i huset är gjorda!

Herregud va man har saker. Varför? Hur är de möjligt? Används allt ens? Trodde man hade rensat innan man kom hit, men känns som man vill göra det igen.

Igår hade Andreas innebandymatch och jag och Matheus fick besök av Emelie som var hemma under helgen! Vi invigde nya soffan och delade täcka och drack te och åt pizza. Mer behövdes inte igår❤️ Emelie har fått nytt jobb och kommer jobba fram till jul och över hela julen och vi åker ju bort snart! Så kommer inte hinna ses nå mer förrän vi kommer hem igen.

Likes

Comments

Nu är det nära! Kollektivet är snart över. Vi kallar det så då vi bott hos mina föräldrar konstant i 3 veckor nu och innan dess några dagar i veckan då vi haft lägenhetsvisningar och flyttpackning.

Jag har också sålt vår säng och fick IDAG bekräftelse på att vår nya säng var klar att hämta. Så imorgon hämtar vi den och snart kan vi äntligen sova första natten i huset. Men inte nog med att jag sålt vår säng utan bestämde samma dag vi fick huset att vi skulle förbättra väggarna i vardagsrummet/köket (öppen planlösning) efter hål av hyllor och tavlor. Bättre att göra det på en gång. Och det har vi fått hjälp av min pappa, SÅ TACKSAMT! Jag har inte tvingat honom, tro mig. Han har bara ett kontrollbehov gällande renovering då han vill att de ska ske på hans sätt och att de ska bli ett bra resultat. (Förstår inte alla var jag fått den egenskapen ifrån...)Till mammas förtvivlan händer det inte i deras hem men hos andra (vårt!). Vi har kunnat spara mycket tid på detta och hjälpt oss mycket, vet inte riktigt hur vi ska betala tillbaka allting som ni gör för oss?

Likes

Comments

Hej hallå!

Jag har gjort det här förr i min ungdom, lite mer oseriöst då kanske. Det var liksom de man skulle göra på den tiden. Mitt mål denna gång är nog att skaffa sig mer ett tema på denna blogg. Men det visar sig var det leder till!

Men vem är jag då? Ja, vem är jag. Kan börja med att jag heter Lisa. 25 år, nybliven mamma sen 6 månader tillbaka, sambo, dotter, syster, vän och allt det där.

Min fritid. Sport! Älskar sport. Spelar både fotboll och innebandy. Blev en halv säsong innebandy förra säsongen och inte så mycket fotboll. Men nu är jag tillbaka på banan igen och tränar för fullt!

Det var lite om mig!

Likes

Comments