Rave cave

God morgon! Sitter med en espresso och har haft några dagar ledigt, men idag ska jag ner till Helsingborg och jobba. Jag har ju bloggat så sjukt dåligt senaste tiden så jag har massa tillfällen att posta såhär lite retroaktivt höll jag på att säga.

Julia och Bella, så sass haha :-) vi har ju firat examen i lite olika konstellationer och helgen efter vår officiella examen så åkte vi till Klippan för att fira Bella. Asså förlåt men hur tjusig var hon inte? Hon är fan definitionen av tjusig och piffig. Ser ut som Hollywood i sin vita blazerdress. Det var himla kul iallafall, roligt att träffa alla hennes vänner från Klippan och hennes familj. Alla var supertrevliga verkligen och det var så fint uppstyrt med mat, dryck, tält och dansgolv i garaget.

Bortse gärna ifrån att jag har Sveriges skrynkligaste klänning :-)

Bellas RAVE CAVE är typ det bästa jag sett haha. Hade så jäkla kul på dansgolvet denna afton alltså! Mot nattens slut delade jag, Julia och Kim på en taxi hem till Helsingborg. Jag sov återigen hos Julia och dagen efter spenderade vi på gröningen och jag badade i havet för första gången i år. Det var en riktigt härlig helg!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229