Juldagen

Brukar ni fest på juldagen? Jag gör aldrig det. Tycker det är jobbigt med massa massa folk i stan och lilla halmstad är liksom inte så kul att gå ut i? Nu när jag inte är hemma så mycket vet jag inte ens vart man skulle gå, alla klubbar har typ stängt? Men i år festade vi till det lite hemma hos mig faktiskt! Tessi och Ralle kom på juldagen och vi kollade på filmen Ondskan, målade naglarna och snackade. Sen började vi fixa oss och laga mat - var så färdig med julmat så vi gjorde en fisksoppa med saffran.

Gjorde såklart lite Virtuous drinkar och sen kom Jos och Matilda och matilda hade med sig ett spel som hette ”Rackare” och det var så himla roligt. Ett påstående lades i mitten, så skulle man utifrån vad man hade på handen, lägga något matchande påstående som passade till och det blev helt sjuka grejer haha! Här är ett exempel:

Så den vita lappen med ”hur fyller Obama sin nyfunna fritid”? Är det påstående man då ska hitta ett svar till, så har man alltid sju kort på handen med olika ”svar” då. Ni ser haha, min personliga favorit är ”att röka en fet med Bernie Sanders” haha. Sen kom Jesper, Tim, Mia, Annie och Sara också så vi var ett litet gäng. Drack drinkar, spelade spel och testade min shotsnurra haha.

Alltid cava

Här börjar det bli suddigt haha...jag och Ralle :-) sen blev det så att vi aldrig kom ut utan stannade hos mig till kl 02:00 tills alla i princip sov i soffan haha. Men det var kul! Dagen efter åkte jag tillbaka farmor, vi äter alltid lutfisk hos henne på annandag jul. Vet inte riktigt om lutfisk är något jag hade gett mig på om jag var bakis dock haha...som tur var mådde jag bra när jag vaknade, annars hade det nog varit svårt. Lutfisk är ju väldigt speciellt i smak och konsistens. Har lite svårt för det men äter alltid lite för sakens skull liksom.

Sen kvällen spenderade vi hemma med
Choklad och mys i soffan framför olika filmer, kollade bland annat på The Holiday, så mysig julfilm ju och Jude Law är ju inte fy skam! Det är något med Cameron Diaz också, kan liksom inte sluta kolla på henne? Älskar alla filmer hon är med i bara därför. Festade ni på juldagen?

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229