Hejdå csn

Hejsan bloggen. Förlåt för min frånvaro. Ska jag va ärlig har jag mått skit i en vecka och inte alls haft inspiration till någonting. Antibiotikan slog ut mig helt, har mått illa hela tiden och haft jättemycket ångest för att jag knappt kunnat plugga och känner mig superstressad över det :/

Denna veckan har inte alls varit min vecka. Första halvan mådde jag väldigt illa, försökte typ att inte spy under föreläsningarna i skolan och när jag kom hem låg jag bara i soffan fram tills det var dags att flytta till sängen och sova för natten. Så ja, inte så kul. Skulle dessutom jobba i torsdags efter skolan, då mådde jag ändå lite bättre. Men då blir tågen försenade så kom över en timme försent till jobbet, stod ute och frös i en timme i Ängelholm och väntade på en ersättningsbuss och aa, ni vet när man redan inte mår hundra så blir det kaka på kaka?

Känns som jag blivit snuvad på så otroligt mycket tid, och tid är det enda jag inte har nu för tiden. Så blir ganska stressad.

Antibiotikan har gjort så jag blivit sjuk och känner mig lite yr, det är tydligen ganska vanligt att det blir så för tabletterna bryter ner så mycket bakterier i kroppen (även the good ones som är till för att skydda dig mot tex infektioner osv) så mår inte så jättebra.

Men jag köpte en jävligt snygg matta i veckan. Väldigt trevligt. Har ju saknat en matta länge nu i min lägenhet och nu ligger den där. Enligt mig är den perfektion. Svindyr va den också - ingen studentvänlig sak haha.
blanka heter den och kommer från Åhléns. Den finns i en rosa som också är riktigt fin.
här är kanten lite uppflikt eftersom vi precis hade rullat ut den. Men älskar den verkligen!

Nu är jag inne på penicillinkur nummer 2 för andra veckan...ska berätta mer vad som hänt sen. Men ja, mår inte riktigt på topp så tar det i ett annat inlägg. Hoppas ni haft en fin helg iallafall, och som sagt sorry för dålig uppdatering från min sida <3

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229