Been treating weekdays like the weekends

Nu har dagarna flutit ihop för mej och ärligt talat har jag inte haft mkt energi över om kvällarna. Är inte helt 100 i kroppen än, men gör det bästa utav det och låtsas som ingenting in i det längsta. 

Idag har varit en bra dag, mamma har fyllt år! Så ikväll gick jag mamma, pappa och min gudmor Annelie ner till tylöhus och käka middag på Titus Tapas. Så fint dem har det ute på verandan som vätter mot havet! Hade fin utsikt hela kvällen. 

Kände för lite rosa gloss ikväll
skålar med champagne 

Hade på mej min klänning från ivyrevel, trivs väldigt bra i den! Fick dock toppa upp med en stooor halsduk för idag var det kallt som bara den! Riktig höst :( 

Hjälper Annelie att skymma för solen :)
Tapas! Sista rätten va min favorit, tuna tacos. Minns när jag skulle äta service San Diego för det är typ deras "national dish" med tuna tacos/fish tacos. Jag vart så besviken, fick en så jäkla konstig och äcklig tacos! Tror jag åt den på the cheesecake factory, vilket kanske inte var det mest lämpliga stället att beställa in just den rätten. Titus tapas gjorde den iallafall bra mycket bättre haha. 

Lite blandade bilder från san diego, här skulle vi checka ut från ett hostel och jag hade köpt min fina krokodil som varit med sen dess :) 
att tanka bilen var ett jäkla projekt varje gång
här sitter jag på baksidan av The cheesecake factory, tyckte det var coolt att va där eftersom penny i the big Bang theory jobbar där i serien.
Denna bilden har jag skrattat åt så många ggr. Om man zoomar in på mej så ser man varför. Jag ville ta "en cool hopp-bild" utanför cheesecake factory...med min lila fula ryggsäck och dåliga tajming haha jag dör.

Anyway, det var den parentesen, efter tapaskäket så satte vi oss inne vid pianobaren och tog en drink. Grabbarna i duojag satt typ 2 meter ifrån oss, blev nästan lite Starstruck. Mina kusiner har snackat med dem och tagit bilder med dem flera ggr innan, men inte jag. Tkr det äe lite häftigt eftersom man tittat på dem och vi alltid gått på afterbeachen osv sedan man va typ 15 år! 

Avrundar med en miljon toalett-selfies och säger god natt <3

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229